Britanicii de peste 50 de ani vor primi a treia doză a unui vaccin anti-COVID-19 la toamnă

G.U.
Miscellanea / 5 mai 2021

Britanicii de peste 50 de ani vor primi a treia doză a unui vaccin anti-COVID-19 la toamnă

Orice persoană în vârstă de peste 50 de ani din Marea Britanie va putea să primească a treia doză a unui vaccin anti-COVID-19 în toamna acestui an, pentru a elimina complet riscul de infectare cu noul coronavirus pentru această categorie de populaţie înainte de Crăciun, a anunţat ziarul The Times, citat de Reuters.

Studii care vizează două opţiuni se află în desfăşurare, sub supravegherea lui Chris Whitty, directorul medical pentru Anglia, relatează The Times.

Primul studiu implică vaccinuri special modificate pentru a combate noile variante ale coronavirusului. Cel de-al doilea va consta în administrarea celei de-a treia doze pentru versiunile actuale ale celor trei vaccinuri administrate în prezent în Marea Britanie: Pfizer-BioNTech, AstraZeneca-Oxford şi Moderna, notează sursa citată.

În total, peste 34,6 milioane de oameni din Marea Britanie au fost imunizate cu cel puţin o doză a unui vaccin anti-COVID-19, conform statisticilor guvernamentale publicate ieri.

Marea Britanie, care are o populaţie de 67 de milioane de locuitori, a semnat contracte de achiziţie pentru 510 milioane de doze cu opt producători de vaccinuri anti-COVID-19, dintre care unele rămân în curs de dezvoltare.

Marea Britanie va cumpăra încă 60 de milioane de doze de vaccin Pfizer-BioNTech, a informat săptămâna trecută ministrul Sănătăţii, Matt Hancock, prin intermediul unui acord care va asigura statului un stoc de două ori mai mare cu acest vaccin înainte de campania din toamna acestui an.

Marea Britanie a comandat în total 100 de milioane de doze de vaccin Pfizer-BioNTech, unul dintre cele trei seruri anti-COVID-19 administrate în această ţară.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. In articolul Understand Possible Side Effects of the Coronavirus Vaccines, dupa 73000 de injectii, Dr. Adam Brady, infectious disease specialist and chair of the Samaritan Coronavirus Task Force, prezinta efectele adverse. Sunt extrem de numeroase.

    Efectele generale de dureri de cap sunt prezente la 50% dintre cei vaccinati. Febra la 16% dintre cazuri. 

    In plus, Ministerul Sanatatii din Israel a raportat catre Pfizer cazuri de miocardita la tinerii sub 30 de ani in raport de 1 la 20000. Iar in revista Rheumatica, un colectiv prestigios de doctori cu sute de articole stiintifice publicate au raportat un procent de pana la 2% dintre vaccinatii cu reumatism si boli autoimune care dezvolta zona Zoster dupa vaccinarea cu Pfizer. 

     

    Acestea sunt riscurile atunci cand autoritatile medicale comanda vaccinuri profilactice netestate cu tehnologia mRNA. O greseala strategica. Prin comparatie, vaccinurile facute din virusuri inactivate sunt mult mai bine tolerate de organism chiar daca au o eficacitate putin mai redusa de 70-80%. Intr-un studiu din Hong Kong, efectele adverse in cazul a 92000 de injectii cu Sinovac au generat doar 15 reactii adverse generale, in linie cu reactiile la vaccinuri banale antigripale cu tulpini inactivate. Adica 0.02%. 

    1. Vaccineaza-te cu ce vrei tu si lasa-ne pe noi as alegem!

      Pai asta si vreau oaie beata. Dar tu pricepi ca nu poti alege pentru ca esti mintit?

      OAIE BEATA. 

      Cine vrei sa te informeze, medicii mincinosi din Romania?

      Alege cu ce vrei sa te vaccinezi, dar sa fii informat. Pfizer este o porcarie pentru oi bete. 

      Sosocul este nerecunoscator pentru informatiile aduse. Exista sosoci si antivaxeri dar si vaxeri. Tot SOSOCI sunt. Persoana de la 1.1 este sosoc vaxer care de exemplu ignora studii facute recent de Coreea de Sud care spune ca la Pfizer, doar o singura doza ajunge pentru o eficienta de 84%. Asta, daca ar fi facuta in masa, de peste 50% dintre oameni, ar duce la reducerea enorma a coronavirusului. Nu este nevoie de 94%. Gripa se elimina cu vaccinuri traditionale cu eficienta intre 60 si 70%. Dar Sosocul vaxer pur si simplu este ignorant. Este cum zici, o oaie violenta de tip sosoc vaccinista. Nu conteaza cu ce, acea persoana nu gandeste.

      marsh !

      sosocule, marsh la cotet si spala-te

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb