British American Tobacco, inclus în Indicele de sustenabilitate Dow Jones

Comunicate de presă / 14 septembrie 2016

Compania British American Tobacco a fost inclusă, pentru al 15-lea an consecutiv, în prestigiosul Indice de sustenabilitate realizat de Dow Jones (DJSI).

British American Tobacco rămâne în continuare singura companie producătoare de tutun prezentă în indicele Dow Jones european.

"Suntem dedicaţi angajaţilor şi clienţilor noştri, mediului înconjurător şi comunităţilor în care suntem prezenţi. Iar includerea noastră în indicele Dow Jones pentru al 15-lea an consecutiv este în acelaşi timp o recunoaştere a eforturilor noastre globale şi un stimulent pentru a ne continua investiţiile în România", a declarat Gemma Webb, CEO al British American Tobacco România.

"România este foarte importantă pentru British American Tobacco. Numărul persoanelor care lucrează în compania noastră a crescut cu 60% din 2013, ajungând în prezent la peste 2.000 de angajaţi în România. Cu investiţii de peste 250 de milioane de euro, British American Tobacco a creat la Ploieşti a doua cea mai mare unitate de producţie din întreaga lume a grupului, care exportă către 25 de state, printre care Brazilia, Rusia, Marea Britanie, Danemarca şi Italia", a adăugat Gemma Webb.

Indicii de sustenabilitate Dow Jones, introduşi în 1999, sunt o familie de indici care evaluează performanţa celor mai mari 3.400 de companii listate la bursă. Aceştia reprezintă cea mai mare sursă globală de date şi studii bazate pe indici.

În urma analizei criteriilor de sustenabilitate Dow Jones, British American Tobacco a obţinut un scor general de 83 procente, cu 28 de puncte procentuale mai mare decât media industriei, de 55 procente.

S&P Dow Jones Indices creează, actualizează şi licenţiază indici bursieri ca referinţe şi ca bază a produselor investiţionale, precum fonduri mutuale sau produse structurate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb