Budapesta se oferă să găzduiască discuţii de pace între Rusia şi Ucraina

Budapesta se oferă să găzduiască discuţii de pace între Rusia şi Ucraina

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 26 februarie 2022

Ungaria s-a oferit, vineri seară, să găzduiască discuţii de pace între Rusia şi Ucraina la Budapesta, a anunţat ministrul de Externe, Peter Szijjarto, informează news.ro.

Peter Szijjarto a spus că l-a sunat pe omologul său rus Serghei Lavrov, precum şi pe directorul administraţiei prezidenţiale ucrainene Andrei Iermak.

"Le-am propus ca discuţiile să aibă loc la Budapesta, un loc sigur" pentru cele două delegaţii, a spus el într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

"Mi-au mulţumit pentru ofertă şi au spus că o vor studia. Sperăm că în următoarele ore sau zile se va găsi un acord pentru începerea discuţiilor", a afirmat oficialul ungur.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Un gest simplu ,de efect ,care sugereaza dorinta de rezolvare politica , nu militara ,dar care nu a trecut prin capetele conducatorilor nostri a caror principala grija e sa fie cat mai obedienti cu Vestul ! Iar ne-au marcat vecinii unguri un gol !

    1. "Iar ne-au marcat vecinii unguri un gol !"

      stai calm, curand le luam poarta in care tot marcheaza ei goluri ... NICIODATA SA NU MAI VEZI PE ROMANI SUB UNGURI CA MARE GRESEALA FACI! De cand a ajuns elefantul intelept, vechi de atatea mii de ani pe aceste pamanturi mai mic decat o hiena mancatoare de resturi, venita din inimile prafuite ale Asiei ?  

      Corect.M-a uns la inima raspunsul tau.In plus,de cand si pana cand ne-ar baga Putin in seama?Nici nu avem nevoie.Noi trebuie sa stam in banca noastra,sa ajutam refugiatii cu ce putem,ca buni crestini ce suntem iar politicienii nostri sa-si tina gura.Diplomatia lor consta in a-si tine gura.

      multumesc.

      eh, lui Putin i-ar fi lui pofta de niste Romania (in drum spre Balcanii de Vest) dar stie ca daca nu mentine granitele extinderii in limita pozitionarii populatiilor (conform granitelor de limba, etnice si istorice) o sa urmeaza niste probleme pentru el si tara lui.  

      Romania (uitandu-te pe harta) e un pestisor nu prea mare, dar e genul ala de peste veninos  

      ... daca tu, ca imperiu, faci marea greseala sa musti din Romania mai devreme sau mai tarziu intri in autodistrugere, in deconstructie interna ... cineva sa se uite in Istoria Romaniei si in Istoria Mondiala in general... de fiecare data cand marginile unui imperiu atingeau/atentau la Romania (sau pamanturile poporului romanesc) ... acela era momentul cand acel imperiu intra (intr-o perioada variabila de timp) pe drumul catre moarte... e o constanta care se tot repeta si se tot repeta!  

      Nu am scos-o de la mine, Istoria vorbeste!  

    Budapesta e aliatul Rusiei si dusmanul UE si al NATO din interior!

    Rusine Viktor Orban!  

    Visele tale revizioniste te vor costa FINALMENTE (nu acum, nu imediat) tot teritoriul unguresc de la Dunarea (de pe teritoriul actualei Ungarii) pana la granita actuala cu Romania!  

    Intre Buda si Pesta va fi cutitul meu invizibil implantat pana la prasele cu mana mea puternica pentru peste 2 secole - atat cat neamul tau sa se invete minte sa nu mai viseze la vise imperiale de mult trecute!  

    Rusine Viktor Orban ca actionezi ca un diavol rau din inima Europei Centrale si de Est inseland asteptarile aliatilor (inclusiv ale Germaniei)!  

    Mana mea invizibila si extrem de puternica te va strivi lent, tradatorule!  

    Stiu de toate discutiile tale cu Moscova (prin interpusi) si stiu si continutul celor discutate in ultimii ani, pana la ultima virgula!  

    Iti voi smulge toti dintii din gura, tradatorule asa-zis european!

    1. Viktor Orban este european. Ungaria nu inseala nimic. Ce face acum Putin este, in sinea lor, dorit de Ungaria, Belarus si probabil chiar Romania.

      Ungaria e vasalul Rusiei incă de la sfarsitul secolului 18. Abia asteaptă să ne infigă cuțitul. Nu vă lăsați inșelați de aparențe.

      da, corect.

      mai omule, adica tu negi ceea ce eu stiu avand acces la date financiare privind fluxurile de capital ? pe unde circula banii ? cu sacosa , nu prin banci ?

      poate am si eu prieteni prin alte banci care imi mai zic una-alta... ce zici?  

      cum e cu finantarile Ungariei care se tot scurg in Slovacia, Romania si Serbia? cum e cu relatiile calde dpdv financiar cu Rusia? cum e cu intalnirile conspirative prin pensiuni si hoteluri din diverse statiuni din nordul Ucrainei sau in Rusia?  

      sa mai zic?  

      hai ca daca nu mai sunt rational descarc tot sacul de informatii aici in public!  

      tot ce se misca financiar e vizibil in sistemul bancar - e vorba de aplicarea politicilor AML, deci prevenirea spalarii banilor, e vorba de prevenirea finantarii terorismului, etc...  

      deci despre ce vorbim ?  

      sunt un om care chiar lucreaza in sistemul financiar si poate oi avea si eu prieteni in alte banci sau fosti prieteni de facultate care acum lucreaza in servicii pe intern sau extern ...  

      chiar e posibil sa nu fiu un simplu maturator pe strada, ce zici ?

      poate mai stiu/ mai aflu si eu ceva, nu?  

      Cred ca delirezi. Esti bombardat de fake news.

      Finantarile Ungariei catre minoritatile din tarile vecine sunt foarte transparente. Nu sacose. Si asa face si Romania, bani europeni, pe care ii doneaza R. Moldova. 

      Poftim, din presa internationala. Se stie. Ungaria are o agentie care cu asta se ocupa. Bravo lor. Nu este nimic ilegal.

      "Viktor Orbán’s government in Budapest invests billions of forints every year in Hungarian communities in neighboring countries, including in Ukraine. Over a recent 10-year period (2011–19) one Hungarian government agency alone, the Gábor Bethlen Fund, has approved grants of at least 1.1 billion euros to Hungarian minority organizations abroad. If special purpose funds are included, the total sum of money sent to such organizations amounts to 1.35 billion euros. However, less than two-thirds (62%) of this money is recorded in the Hungarian government’s online national grant database. whe remore than one-third of this money goes is a mystery. To say the least, this investment program is not fully transparent. Money fr om the pockets of Hungarian taxpayers flows mainly into Romania, Slovakia, and Ukraine, and to lesser extent into Serbia, Slovenia, Croatia, and other countries." 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb