BVB a publicat raportul cu hotărârile AGA SIF5 prezidată de Cristian Buşu

A.I.
Piaţa de Capital / 4 mai 2020

BVB a publicat raportul cu hotărârile AGA SIF5 prezidată de Cristian Buşu

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a publicat astăzi, pe site, raportul privind hotărârile Adunării Generale a Acţionarilor SIF Oltenia (SIF5) ce a avut loc în data de 28 aprilie, care a fost condusă de Cristian Buşu, vicepreşedinte şi director general adjunct al societăţii de investiţii financiare din Craiova (raport ce a fost publicat de Ziarul BURSA încă din data de 2 mai, fiind ataşat articolului "Dezorganizarea pieţei reglementate la SIF Oltenia").

În 28 aprilie, BVB publicase raportul cu hotărârile acţionarilor SIF5 de la adunarea prezidată de Tudor Ciurezu, preşedinte şi director general al SIF Oltenia.

Este o situaţie apărută în condiţiile în care, în acea zi, au avut loc două adunări ale acţionarilor SIF-ului, deoarece o parte a investitorilor SIF5 prezenţi fizic la sediul societăţii din Craiova, printre care grupul format din reprezentanţii SIF Banat-Crişana (SIF1) şi SIF Muntenia (SIF4), precum şi cel al fondurilor Certinvest (care solicitaseră anterior completarea ordinii de zi a AGA cu o serie de puncte privind atragerea răspunderii şi revocarea a patru administratori ai SIF5 în frunte cu Tudor Ciurezu), nu au reuşit să intre în sediul SIF Oltenia, pe motivul că deja votaseră prin corespondenţă.

Dacă la adunarea desfăşurată în sediul societăţii, ce a avut cu cvorum de 46,095%, au fost aprobate toate punctele propuse iniţial de conducerea societăţii, la cealaltă adunare, desfăşurată în afara clădirii, şi al cărei cvorum a fost de 30,5409%, toate punctele aflate pe oridinea de zi au fost respinse.

În plus, au fost supuse la vot şi aprobate atragerea răspunderii administratorilor Tudor Ciurezu, Anina Radu, Carmen Popa, Nicolae Stoian, Radu Hanga şi Ana Barbara Bobircă, pentru un prejudiciu cauzat societăţii, de 0,336 milioane de lei, ca urmare a încălcării de către aceştia a îndatoririlor faţă de companie, prin înstrăinarea acţiunilor Prodplast, la un preţ defavorabil SIF-ului.

De asemenea, s-a votat aprobarea atragerii răspunderii lui Cristian Buşu, propunere ce a fost însă respinsă.

Pe lângă atragerea răspunderii, s-a aprobat constatarea încetării de drept a mandatelor administratorilor pentru care s-a votat declanşarea atragerii răspunderii, precum şi încetarea mandatului lui Tudor Ciurezu, din poziţia de director general al SIF-ului.

Totodată s-a aprobat instrucţiunea ca administratorii societăţii să convoace adunarea generală a acţionarilor, pentru a proceda la înlocuirea administratorilor contra cărora s-a pornit acţiunea în răspundere.

În aceste condiţii, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a constatat că hotărârile ambelor adunări au îndeplinit condiţiile de cvorum şi majoritate de vot necesare adoptării de rezoluţii, dar prezintă hotărâri contradictorii cu privire la punctele aflate pe ordinea de zi.

Totodată, Autoritatea a menţionat că, în cursul zilei de 28 aprilie, au fost înregistrate la ASF o serie de sesizări din partea unor acţionari ai SIF Oltenia cu privire la refuzul reprezentanţilor societăţii de a permite accesul acestora în sediu, pentru a putea lua parte la lucrările AGOA, pe motivul că deja şi-au exprimat votul prin corespondenţă.

Astfel, în data de 29 aprilie, acţiunile SIF5 au fost suspendate detranzacţionare, până la clarificarea situaţiei existente privind adunarea acţionarilor, dar nu mai mult de zece zile de la data suspendării.

Opinia Cititorului ( 38 )

  1. La ce adresa a avut loc AGA lui Busu ?

    1. La adresa lui SIF5, dar in strada pe capota masini lui Dragoi.

      BVB mu mai verifica ce pune pe site? Pune pe site ce ii dicteaza ASF?

      Da. Ce ii dicteaza ASF, iar lui ASF ce i-a dictat grupul infractional Lachis Dragoi de la SIF1.

      ASF reuseste performanta de a destabiliza SIF5 care avand director pe Ciurezu ,din anul 2002 si pana in prezent a realizat an de an profit si an de an a repartizat dividente la actionari.Anul acesta adunarea generala a actionarilor organizata legal de Ciurezu si a votat dividente nu este luata in seama de ASF.Grupl de actionari controlat de Lachis-Dragoi a votat contra repartizarii de dividente.Daca lucrurile raman asea ar fi primul an in care SIF5 nu ar da dividente avand profit si in plus este singura SIF care are profit si in primul trimestru din 2020. 

      Din 2002 pana in 2011 Sif 5 a fost condusa de altii.

      Mai mult chiar, cred ca detinea pozitia in care se afla acum Busu

      daca se poate organiza o AGA fara un convocator prealabil, ad-hoc intr-o parcare, si ASF e ok cu asta iar BVB , cu Hanga presedinte :)))))))), publica hotaririle, nu vad cum nu s-ar face azi o AGA la Sif5 in garaj la Lakis si sa-l dea afara pe Ciurezu ca asa vrea ala?

      AGA a avut convocator, ordine de zi anunțată și respectată, Tufanele 1, tot ce trebuie. Nu înțeleg, Ciurezu e nervos că acționarii nu s-au urcat în mașini să se ducă pe la casele lor, pentru că așa le-a ordonat el? Nasol. Așa e cu noua generație, nu suntem născuți victime ale dinozaurilor sistemului. Noi reacționăm. Bine i-ai făcut, și lui ciurezu și lui fercala.

      totusi, convocator cu puncte diferite decit stia marea masa a actionarilor , actionari care au votat prin corespondenta cu niste buletine. la o AGA, nu la ambele, ca era imposibil.

      Nu. A fost acelasi convocator. Singura diferenta a fost ca, în urma respingerii situațiilor financiare, s-a solicitat pe loc atragerea răspunderii administratorilor. Aceeași cerere care s-a transmis de mai multe ori CA SIF5, care a refuzat să o supună la vot in AGA. Dacă ai fost surprins, inseamna ca nu urmărești presa de specialitate. S-a scris mult înainte de AGA.

      Situatiile financiare respinse de adunarea prezidata de Busu, Busu le-a acceptat in Adunarea condusa de Ciurezu si a semnat asta. Aceleasi situatii financiare si acelasi Busu, in aceeasi zi -o data inauntru, o data afara.

      Discutam despre Raportul unui nebun aspra a ceea ce a facut cu infractorii?!

      Asta a publicat BVB?! 

    Sif 1 rezolvat

    Sif 4 rezolvat 

    Sif 5 rezolvat!

    Adio dividende! Se preconizeaza investitii mari in companii aeriene si investitii imobiliare prin Cipru... 

    1. SIF2 si SIF3 sunt castigatoare ...cel putin SIF 3.... va da dividente :)

      Cred ca se va produce o migrare spre cele 2 ... 

      Migrarea o va face și Drăgoi!!? La cat e de susținut pe aici e la o aruncătură de băț de Sif2 și Sif3

    Cine seamana vant, culege furtuna. Este valabil si pentru unii si pentru ceilalti.

    1. Si actiuni gratuite la sefi.La SIF1 s-a votat sa se dea la sefi 800000 de actiuni gratuite.Asta se vrea si la SIF5.

      Si unii si altii nu mai pot de grija micilor actionari

      Părere de prost, care nu face diferența între 0,000 și 0,100,asa că va trebui să mergi la piață cu 0 lei in buzunar!Dar pentru ca te numești Ion te inteleg!!

    a intervenit si asociatia aipc in conflict de partea celor care nu au votat dividende pentru ationari

    cine e acest AIPC si ce interese are, ca sigur nu ale actionarilor mici 

    1. Pentru tine nu conteaza ca administratorul te scuipa, te injura, te tine pe afara, te abuzeaza, atata vreme cat iti da bani? Asta e important, sa te plateasca? Tot din banii tai o face, stai linisitit. Exista si alte lucruri relevante, nu doar dividendele. Mai e si respectul, sa stii...

      Doar banii trebuie bă sa conteze!Suntem la bursă!Dacă doar banii ar conta atunci se poate creea o adevărată competiție între șefii sifurilor. Deci, dividende si previzibile.

      Altfel vei fii luat de prost  

      Pe mine ma doare undeva că Drăgoi a stat pe afară că oricum n-avem ce spune

      Sunt convins că MAKE i-ar pune pagini la dispoziție să vorbească. O face? 

      Multi se uita la dividendele lui Ciurezu ca la icoane, dar nu au habar ca aprobarea dividendelor e o ... hotie. Ciurezu stia ca AGA lui e ilegala si ca va fi anulata, asa ca banii oricum nu vor ajunge la actionari . Si ce si-a zis nenicul Ciurezu, sa pacaleasca prostimea cu o hotarare de acordare de dividende, ca sa arate ca el e ala bun, stiind clar ca nimeni nu va pune mana pe bani. Dar prostimea nu vede ca 57,93% din profit l-a bagat Ciurezu in alte rezerve. Ati citit Hotararea 4 a lui Ciurezu ? N-ati citit , nu-i asa? Ati vazut unde se duc banii ? Pe rascumparari.... Pai nu-i asa ca sunteti multumiti? Puneti-va pe citit avizilor de dividende ! Ca sunteti vai de voi ! Va prosteste Ciurezu ca asa v-a crescut, frumos, ca sunteti milioane, multi , multi, dar ......

      Du-te si te culcă. În fiecare an a dat dividende. Ce logică e asta, că el stia ca...

      Am inteles, sa traiti, dar Ciurezu da dividende la micii actionari, ceilalti ce ne dau daca spui ca e mai bine cu ei ?

      Tipul de la 4.3 e prostia întruchipată. Omule ,dacă cineva îți dă 10 ani la rând dividende ce șanse sunt sa mai dea si anul ăsta?

      Cu totul aproximativ 1,2-1,3 care ar duce acțiunea pe la 3,3 lei

      Dincolo la Sif 1 ce șanse ai la dividende dacă în ultimii 5 an nu ai primit nimic!? 

      Aici mai umplut de respect nene.Deobicei nu intervin în discuțiile despre sif-uri,dar mă tot întreb cum te-a găsit administratorul tocmai pe tine să te scuipe, să te țină pe afară și nu mai știu ce-ți mai face?Probabil era administratorul de la curățenie.

      Asta ai inteles tu? Ca mi s-a întâmplat mie? Era o metaforă, care să-l ajute pe domnu' de mai sus să înțeleagă ce vreau sa spun. Si da, am vazut înjurături de la administratori/directori de SIF către acționari. Am văzut și abuzuri, acelasi sens. Am fost martor si la ținut pe afară acționari, încuiat ușa companiei. Le-am văzut pe toate, din pacate, la sife. Si toate făcute de conducători avizați de asf, nu de administratori de curățenie (la scuipati încă n-am asistat deși, la cum merg lucrurile, urmează si ăștia)

      Mai desteptul pamantului, singurul desptept dintre milioanele care ii faci prosti.!

      Dividentul inseamna bani, iar rasumpararea de actiuni inseamna tot bani pentru actionarii care au posibilitatea sa-si vanda actiunile la un pret mai bun.Asta a dat Ciurezul actionarilor an de an ,din anul 2002 si pana in prezent.La SIF1, Dragoi anul acesta da la actionari praful de pe toba ca divident,nu prevede nici rascumparari de actiuni,deci tot 0 lei pentru investitorii de rand,in schimb s-a votat 800000 de actiuni gratuite pentru el si ceilalti sefi.

      Dar Dragoi nu se opreste la el in gradina.Vine si la SIF5 sa faca la fel.Si a facut cu ajutorul generos al ASF.Impreuna cu Lachis si alte fondui de investitii au actionat concertat si au cumparat de la SIF 5 actiuni care reprezinta 27% din SIF.5.Dar legea nu le permitea sa detina doar pana la 5%.Cu actiunile acestea au facut Adunare din strada, pe capota masinii lui Dragoi,unde au votat sa nu se dea dividente si nici sa se faca rascumparari de actiuni la SIF5. 

      Ce n-ai inteles ? Trebuie sa-ti fac o schema ca sa intelegi ? Dividendele au ramas 57,93% in buzunarul lui Cirezu ! Restul erau doar declarativ pentru ca AGA e ilegala si va fi anulata ! Pai tu vrei dividende nelegale sau legale ? Ori esti un fel de Ciurezu care doreste sa raporteze indeplinirea planului cincinal ca sa incaseze bonusul ? Altfel nu putea, ba baieti ! Voi astia prea destepti v-ati gandit la cine ajung banii de rascumparare ? La voi sau la Pogonaru ? Cam cati lei incasati voi , ma, din dividende ? Si mai e de vazut daca situatiile financiare sunt corecte . S-a vazut ca nenicul Ciurezu nu lasa actionarii sa-l controleze si se ascunde ca sobolanu dupa ziduri !

      Iar vorbiti de Dragoi. Parerea mea e ca SIF1 trebuie sa dea si el dividende. Pai ce creadeati ca tin cu SIF1 ? Nuuuu, tataaaa ! Sa dea dividende cat mai grase , dar cu o conditie. Sa fie pe bune si controlati la sange toti. Toti , ma, si Fratila , si Fercalezu si Ciurezu si Dragoi si toti . Sa fie toti in legalitate si sa ii arda ASF-ul daca se gaseste vreo neregula . Ati auzit , ba , astia sustinatorii lui Ciurezu , Fercala si Dragoi ? Cine nu e cu mine sa ridice o mana ?  

    Am citit amuzat materialele despre scandalurile de la SIF 3 si SIF 5 (de fapt scandalurile in care par implicate toate cele 5 SIF-uri) atat cele publicate de ziarul Bursa cat si comentariile provocate de articole. Au fost momente cand am izbucnit in ras.

    Din pacate nu este nimic de ras si ceea ce se intampla la SIF-uri pare a fi o dovada certa si clara a slabiciunii institutiilor statului roman: prin legislatia etichetata de multe ori neclara si ambigua promovata de parlament (care da impresia ca este animat de interese de partid, de interese ale unor grupuri de putere) cat si prin oamenii meniti sa aplice aplice legislatia, oameni care o interpreteaza in maniera personala si partizana. 

    Mi-a venit in minte un exemplu semnificativ tratat de presa. In recenta campanie electorala domnul presedinte Klaus Iohannes a vorbit si a cerut domnia legii; perfect normal. Cred ca stiti cu totii ca presedintele Iohannes i-a retras o decoratie acordata de statul roman domnului Adrian Nastase, fost prim ministru cu realizari notabile in politica externa a Romaniei. Pentru retragerea decoratiei domnia sa a avut o acoperire perfect legala dar pentru aceeasi acoperire legala nu i-a retras o decoratie similara acordata de statul roman celebrului fotbalist Gheorghe Popescu. Ma intreb cum s-a aplicat in aceste 2 cazuri domnia legii in situatia in care in spatele presedintelui Klaus Iohannes se afla un aparat admnistrativ si consilieri platiti de la buget. Nu stiu daca Administratia prezidentiala a dat un comunicat in care sa explice aplicarea diferita a aceleiasi legii functie de persoana. Sper si cred ca am relatat corect acest exemplu.  

    In lumina exemplului de mai sus comportamentul conducerii ASF (Gradinescu & Co), al domnilor Dragoi, Lakis, Fercala, Ciurezu, Lakis, etc este cvasinormal: ca ”asa vor muschii lor”. Ei au ca prioritate in activitatea lor interesele personale si de grup. 

    Se uita de catre autoritati, in integrul lor, ca la baza acestor SIF-uri se afla milioane de romani. La aceste scandaluri, ce dureaza de luni de zile, ma asteptam ca Parlamentul sa intervina in sensul clarificarii legislatiei, verificarii comportamentului ASF si protejarii micilor actionari proveniti din Programul Privatizarii in Masa. Parlamentul a tacut; pentru el scandalul nu exista si nici milioanele de romani actionari la SIF-uri. Probabil multi parlamentari asteapta felurite foloase de la cei ce controleaza si sifoneaza profiturile SIF-urilor. Se apropie 2 alegeri, pastrarea actualelor pozitii este existentiala pentru multi parlamentari si este nevoie de ”sponsorizari” pentru campaniile electorale.

    1. Ce-ai facut nea Ioane, iar ai postat acelasi mesaj ca ieri? Faci spam pe aici ?

      Ne-am prins iar ca urmaresti sa lovesti cu exemplul lui Iohannis in Lakis, ca doar el are condamnare. Tare hot te mai crezi, taica ! Tu sau ala care scrie deghizat pe aici la adapostul lui Ion.... Numai ca nu Lakis e ala care incalca ASTAZI legea , ci Fercala si Ciurezu. Legalitatea incepe cu sanctionarea celor care incalca ASTAZI legea nu cu sanctionarea celor unor fosti condamnati care stau cuminiti in banca lor. Smecheriile astea ziaristice de doi bani sa le digere Fercala si Ciurezu, nu noi, ma , care stim ca orice incalcare de lege trebuie sanctionata, indiferent daca ea e a lui Lakis, Dragoi, Ciurezu sau Fercalezu. 

      Te crezi smecher cu exemplele astea si crezi ca asa se va uita lumea in alta parte , la urs, la Lakis , in loc sa se uite la Fercala si Ciurezu ? Mai lasa-ne cu exemple de doi bani si cu decoratiile lui Iohannis ! Nu era Iohannis ala care abia citea si sfida deciziile Curtii Constitutionale ? Asta e modelul lui Ciurezu si Fercala ! Sau asa credeti ca veti convinge voi Puterea sa va sprijine un pic ? Nu , tata , Puterea nu-i sprijina pe aia care injura institutiile statului si care ii tin pe actionari la usa, ascunzandu-se ca sobolanii dupa ziduri ! Sa tineti minte ca hotii de drepturi ale actionarilor nu se pot ascunde in spatele asa ziselor milioane de actionari care nu dau nici pe la adunari , nici pe la societate . Cine profita ? Mafiotii care au acaparat conducerea sifurilor si care incalca drepturile actionarilor activi care au bagat bani , nu glume , in actiunile societatii ! Lasati -ne cu smecheriile astea ! Va mai ascundeti mult ca sobolanii dupa ziduri ?

      Ioane, nume comun dar cu logica ești sus. Bravo.N-am putut să citesc tot...

      Si eu sunt actionar activ. Am cumparat cu banii mei actiuni la SIF1 si la SIF5. Am participat de la distanta, asa cum trebuie pe timp de stare de urgenta, la AGA de la SIF5, din interior, nu de pe trotuar.

      Hai actionarule activ care ai tinut AGA in strada Tufanele, nu cumva ai cumparat actiuni la SIF5 din banii mei? Pe mine actionar la SIF1 cand m-ai intrebat daca iti dau voie sa investesti hotomaneste in SIF5? Caci daca as fi stiut ce stiu acum nu mai cumparam actiuni SIF5, care in ultimii ani a fost de 1000 de ori mai bine administrat decat ceea ce faceti voi asa-zisii actionari activi de la SIF1. Hai spune cu cuvintele tale din ce bani ai cumparat actiuni SIF5, daca nu vrei dividende? De ce SIF1 nu vrea dividende, de ce SIF4 nu vrea dividende, de ce Certinvest nu vrea dividende, te-ai intrebat vreodata activule? Nu vedeti ca sunteti niste trompete de toata jena....cica faceti investitii...stiti ce faceti voi?....imi bagati mana in buzunar an de an. Sa dea Domnul sa primiti ce meritati, 4 mp pe termen nedefinit la penitenciarul de la Rahova, in interior nu pe trotuar. 

      Interesant , ma activule , cum te-ai trezit tu acum ca nu-ti place la SIF5 ! Pana acum stateai si-ti placea situatia cat furau astia care sunt prietenii tai din gasca lui Ciurezu ! Pai tu pe cine crezi ca prostesti ?

      Si lui Ciurezu ii placea de SIF1 si de SIF4 in nestire pana l-au luat la intrebari actionarii . Dupa care ce a facut Ciurezu ? S-a ascuns ca sobolanu dupa ziduri . Eu nu stiu de ce nu vrea sa dea Certinvest dividende , or avea ei motivele lor, printre care ar putea fi o mare hotie la SIF5 , situatii financiare care nu reflecta realitatea , capusarea SIF5 de firmele prietene (care vor lua dividende) si cate si mai cate pot fi !! De unde sa stim noi care e situatia daca Ciurezu se baricadeaza in cladire si zice ca el e stapan si ca-si baga el picioarele in drepturile actionarilor ? Plus ca divedendele ar trebui date 100% actionarilor daca nu exista motive serioase sa fie retinute. Si Ciurezu ce a facut ? A retinut 57,93% din dividende !! Pai e frumos , ma actionarule activ ? Esti activ cu gura , dar nu cu mintea ! 

      Eu nu vreau sa mergi la puscarie , mai bine la o scoala de corectie , ca tare ai nevoie ! La Rahova sau la Jilava sa mearga cine fura din banii SIF5 , cine blocheaza actionarii sa participe la adunare si cine comanda articole prin presa care sa calomnieze pe aia care au dreptul sa ii ceara socoteala administratorului pentru ce a facut si face !!! Ai inteles, tata ? 

      Si matalica anonimule activ, care ai senzatia ca te contrezi cu vreun Ciurezu, si opinezi ca un dezcreierat sau retardat, alege matalica cam cum te afisezi, ar trebui sa te scolesti din nou.

      N-ai inteles absolut nimic anonimule activ.  

      Hai ca mai zic odata asa ca pentru cei care pricep mai greu. 

      Eu care sunt actioner activ, nu cu gura, ci cu banii castigati de mine si investiti la SIF1 si la SIF4, adica activ, pentru ca cumpar si vand actiuni, am fost inselat de Dragoi si Buica, care nu m-au informat ca vor sa-mi manevreze banii, adica sa mi-I FURE.  

      Cum mi-au manevrat banii fara sa ma informeze sau sa-mi ceara aprobarea la vreo AGEA? 

      Hai ca-ti spun. 

      Au mutat sute de milioane din patrimoniul SIF1 in Cipru si asta de 7 ani, avere care NU A PRODUS NIMIC. 

      Au cumparat pe sestache actiuni la SIF5, incalcand legislatia care le impunea restrictii, si se duc acolo si nu vor dividende. 

      Nu au solicitat 20 milioane de lei, prejudiciul produs de dubleta Bilteanu Lakis. 

      De cand administreaza Dragoi SIF1 cumpara scump, vinde ieftin si NU DA DIVIDENDE...adica isi bate joc de orice actionar activ, care nu este in gasca cu el.

      Mai alt "actionar activ" , eu cred ca trebuie sa te detoxifiezi , ma ! A bagat Ciurezu paranoia in tine si ai impresia ca-ti fura toti banii cica investiti de mataluta la SIF1 si SIF4 !! Ma , tu esti alde Ciurezu sau administrator la una din firmele lui ? Adica SIF Oltenia nu a furat banii investitorilor cand a investit in SIF1 si SIF4 ? De ce i-a bagat, ma , la SIF1 cand stia el , Ciurezu , mare administrator de fond , cum sta treaba ? Ma , nu cumva erau toti mana in mana pana cand s-au certat baietii ? Atunci iti placea , ma , iti placea!!

      Acum zici ca te fura Dragoi si Buica prin Cipru ??? Pai de ce nu faci tu plangere la Militie , ma? Sa vezi cum te ridica Militia ca arunci cu calomnia ca un capiat !!! Sa vezi ce Jilava te paste , daca nu vii cu dovezi clare . Eu m-as bucura sa-i prinda pe hoti .Dar nu-i asa ca tu esti curajos , ma , strigi "hotii , hotii,!!!" , dar la Militie nu te duci ca te prinde dupa-aia Dragoi si Buica de-ti face fundu rosu , ca cotatie la investitie !! Eu am mai zis ca toti trebuie sa dea dividende , dar daca nu dau , n-avem ce face pana ii prindem cu hotia ! 

      Dar de Ciurezu nu zici nimic ? Ele o fi unu cinstit , ma , atat de cinstit ca se ascunde ca sobolanu . S-a facut mic sa intre in gaura de sarpe , dar actionarii i-au tras-o . Auzi la el , nenicu Ciurezu , cica cine a votat prin corespondenta nu mai are voie la aga si le inchide usa in nas . Pai unde a invatat el , ma , asemenea maniere ? Da , toata lumea stie , la uzina , ma , acolo unde s-a format bibilica dumnealui si acum ne arata ce poate .  

      Tu iti iei banul ala de toate zilele de la Dragoi, Bilteanu, Lakis sau Buica si scrii aiureli fara noima pe forumul asta.

      Ca sa te linistesti, eu sunt actionar la sifoane de 20 de ani, iar tu esti un biet slubaj in ograda grupului infarctional de la carma lui SIF1 si SIF4. Stiu ca nu-ti place, dar ce sa-i faci legile omertei sunt aspre.

      Asa ca spor la injurat fara cap si fara coada, anonimule hiperactiv. Iar sefii aia ai tai poate scapa de Militie dar de DIICOT ba....si nu vorbim ca nu scapa never,ever de dreptatea divina....si acum hai injura cu cuvintele tale tale,pe cine vrei si cum poti...papa 

    Vedeți că vă duceți după fenta băieților. O tot dați cu gruparea Lakis-Dragoi, dar ei toți îi spun lui Nicu "șefule". Ca sa știți cum stau lucrurile de fapt.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb