BVB Acţiunile "Azomureş" au fost în topul preferinţelor investitorilor

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Jurnal Bursier / 26 august 2004

Şedinţa bursieră de ieri a fost caracterizată prin deprecierea cursurilor la jumătate din cele 64 de simboluri tranzacţionate, fapt reflectat şi de deprecierea celor trei indici bursieri. Cea mai mare scădere a fost înregistrată de BET-FI, indicele care urmăreşte evoluţia titlurilor SIF.

"Azomureş" Tîrgu Mureş

Cursul acţiunilor AZO s-a înscris în prima parte a şedinţei bursiere pe un trend ascendent, ajungînd la un maxim de 3.350 lei/acţiune, pe fondul lansării de către un investitor a unui ordin mare de cumpărare (aproximativ 1,3 milioane de acţiuni). După soluţionarea respectivului ordin, preţul a început să scadă, astfel că ultima tranzacţie a fost perfectată la preţul de 3.300 lei/titlu, mai mare cu 1,9% decît cursul de închidere de marţi.

"Banca Transilvania" Cluj Napoca

Titlurile TLV au înregistrat în prima parte a şedinţei de tranzacţionare o scădere a cursului de la 6.750 lei la 6.700 lei/acţiune pentru ca, spre sfîrşitul sesiunii, preţul să ajungă din nou, la 6.750 lei/titlu - nivelul de la deschiderea şedinţei. Brokerii sînt de părere că în ultimul timp, cursul acţiunilor TLV a suportat o corecţie negativă, pe fondul posibilităţii de a subscrie titluri ale băncii la preţul unitar de 6.000 lei .

SIF "Moldova"

Pe parcursul şedinţei bursiere de ieri, preţul acţiunilor SIF2 a înregistrat o volatilitate ridicată, pe fondul unui volum mediu de tranzacţionare. Brokerii precizează că numărul ordinelor de vînzare l-a devansat pe cel al ordinelor de cumpărare, ceea ce a condus la o uşoară scădere a cursului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb