BVB implementează sistemul ARENA - XT

C.P.
Piaţa de Capital / 7 septembrie 2010

Bursa de Valori Bucureşti informează că în următoarele 3 luni va implementa sistemul ARENA - XT (Arena eXTended), platformă tehnologică destinată participanţilor la sistemele administrate de BVB, care oferă investitorilor soluţii de tranzacţionare online pentru pieţele spot şi derivate, potrivit unui comunicat BVB.

BVB oferă prin acest proiect o soluţie tehnologică completă a cărei aplicabilitate nu se limitează numai la tranzacţionarea online din internet pentru clienţii participanţilor la piaţă, ci se extinde şi la modele de risk management, position keeping şi order management system, furnizând astfel întreaga infrastructură de tranzacţionare pentru activitatea de brokeraj.

"Proiectul ARENA - XT oferă o soluţie de bază prin care urmărim să ne asigurăm că oricare intermediar are la îndemână o posibilitate de a oferi clienţilor proprii acces în timp real pentru tranzacţionarea pe pieţele administrate de BVB. De asemenea, proiectul de serviciu de platformă oferit de BVB are în vedere şi înzestrarea intermediarilor cu soluţii tehnico-operaţionale la un standard ridicat, facilitând astfel adaptarea cu uşurinţă a pieţei la practicile internaţionale în materie", a declarat Stere Farmache, Preşedintele BVB.

BVB urmăreşte prin acest proiect, în primul rând, să dezvolte tranzacţionarea prin internet la bursă, în prezent numai 25-30% din numărul tranzacţiilor la BVB executându-se prin platforme online, mult sub media europeană. Obiectivul acestui proiect pentru o perioadă de un an este obţinerea unei creşteri cu peste 50% a numărului de tranzacţii prin internet.

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb