BVB Şedinţă de creşteri uşoare

F.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Jurnal Bursier / 18 martie 2011

Şedinţă de creşteri uşoare

Acţiunile de la Bursă au încheiat şedinţa de ieri pe creşteri uşoare, excepţie făcând SIF-urile, indicele BET-Fi, care le urmăreşte evoluţia, coborând cu 0,1%.

Cele mai lichide zece titluri, incluse în indicele BET, au crescut în medie cu 0,89%, iar acţiunile companiilor din sectorul energetic au dus indicele BET-NG cu 0,45% pes-te nivelul de miercuri. Indicele extins al bursei, BET-XT, care sintetizează evoluţia primelor 25 de titluri în funcţie de lichiditate, inclusiv SIF-urile, a avansat cu 0,58%.

Titlurile Fondului Proprietatea au asigurat 72% din lichiditatea pieţei acţiunilor, de 67,2 milioane lei (16 milioane euro), pe acest emitent fiind realizate zece deal-uri de 28,2 milioane lei (6,7 milioane euro). Pe piaţa principală tranzacţiile au însumat 20,2 milioane lei (4,8 milioane euro).

La finalul sesiunii, acţiunile FP erau cotate la 0,5945 lei, preţ în scădere nesemnificativă, cu 0,08%.

După închiderea şedinţei au fost înregistrate rezultatele ofertei de vânzare de obligaţiuni realizată de Consiliul Judeţean Timiş, de 100 milioane lei. Astfel, lichiditatea totală a urcat la 168,5 milioane lei (40,3 milioane euro).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb