BVB şi "Paravion" încearcă să stimuleze trazacţiile cu city-break-uri în Europa sau Kenya

Andrei Stan
Piaţa de Capital / 26 ianuarie 2017

BVB şi "Paravion" încearcă să stimuleze trazacţiile cu city-break-uri în Europa sau Kenya

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi agenţia de turism online "Paravion" au lansat astăzi proiectul "Leii BVB" prin care vor premia cu city-break-uri în oraşe din Europa, dar şi în destinaţii exotice precum Dubai sau Kenya, investitorii care au o prezenţă activă pe piaţa de capital locală în acest an, relatează News.ro.

Valoarea premiilor se ridică la 12.000 de euro, a anunţat "Paravion".

Loredana Stanciu, directorul departamentului de Clienţi Companii din cadrul "Paravion", a declarat: "Ne-am gândit să facem nişte pachete speciale pentru clienţii corporate şi atunci a venit această oportunitate, acest proiect pentru a oferi premii oamenilor de business.(...) Împreună cu BVB ne dorim să fidelizăm investitorii din această piaţă, dar în acelaşi timp vrem să şi încurajăm intrarea pe piaţă a unor noi jucători, pentru că vorbim de investiţii de câteva sute de lei".

Valoarea unui premiu porneşte de la 600 de euro (300 euro/persoană), deoarece premiul se acordă pentru două persoane, şi poate ajunge la 1.500 euro pentru o persoană în cazul vacanţei în Kenya.

Proiectul se va desfăşura pe parcursul acestui an, în perioada februarie-decembrie, şi marchează aniversarea a 150 de ani de existenţă a monedei naţionale, leul. BVB şi "Paravion" motivează că, tocmai de aceea, au ales ca unul dintre premii să fie o excursie în Kenya - "acasă la lei".

Astfel, investitorii care au realizat cel puţin o tranzacţie pe lună vor putea participa la extragerile lunare în care pot câştiga drept premiu un city-break într-un oraş faimos din Europa sau, în unele luni, chiar în destinaţii exotice precum Dubai sau Kenya.

Participarea este gratuită şi se adresează investitorilor individuali care au minim 18 ani şi care tranzacţionează pe una din pieţele Bursei de Valori Bucureşti.

Un investitor poate să înregistreze maximum 100 de tranzacţii în fiecare lună. În ceea ce priveşte extragerea, 150 de tranzacţii vor fi extrase aleatoriu, iar tranzacţia cu cea mai mare valoare va fi declarată câştigătoare.

Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB, a afirmat: "Când vorbim de burse de valori vorbim de bani şi suntem mândri că putem asocia brandul BVB cu impresionanta istorie a monedei naţionale a României. Suntem încântaţi că firmele de brokeraj vor avea prin acest proiect oportunităţi suplimentare să construiască relaţii productive cu tot mai mulţi clienţi".

În prezent, aproximativ 15.000 de investitori sunt activi la Bursa de Valori Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb