Calvin Klein lansează noua campanie de îmbrăcăminte pentru bărbaţi

S.B.
Comunicate de presă / 11 septembrie

Calvin Klein lansează noua campanie de îmbrăcăminte pentru bărbaţi

Calvin Klein prezintă o nouă ediţie a campaniei Toamna 2024, cu actorul premiat Alexander Skarsgård în cea mai recentă colecţie de îmbrăcăminte pentru bărbaţi.

Regizată şi fotografiată de Mert Alas, campania oferă o privire dinamică şi imaginară în viaţa lui Alexander, animată de ţinutele Calvin Klein - inclusiv Calvin Klein Studio, noua colecţie de piese esenţiale elevate ale brandului. Imaginile îl surprind canalizând o sensibilitate rafinată şi o încredere magnetică, completate de produse elegante de outwear, straturi sezoniere lejere şi croieli monocrome ale pieselor clasice pentru bărbaţi Calvin Klein.

"A fost minunat să mă reunesc cu echipa Calvin Klein pentru această campanie," a declarat Alexander. "A fost o energie extraordinară în timpul şedinţei foto. Am mai lucrat cu Mert şi echipa sa de câteva ori înainte şi întotdeauna este o experienţă fantastică. Am adorat stilul - s-a simţit sofisticat şi elegant, dar totodată foarte relaxat şi jucăuş."

Îmbrăcămintea pentru bărbaţi din colecţia Toamna 2024 de la Calvin Klein este concepută pentru a fi purtată în orice moment al zilei, de când răsare soarele şi până apune, şi include culori de sezon fresh, produse perfecte pentru a construi layering şi pentru a explora noi abordări ale minimalismului. Costume cu croială slim şi noi piese outwear oferă texturi fine şi reinterpretări rafinate ale stilurilor emblematice care ies în evidenţă. Sezonul introduce, de asemenea, Calvin Klein Studio, o expresie elevată a celor mai bune piese esenţiale ale brandului, realizate din materiale premium, cu o croială deosebită şi siluete avangardiste. Prin diferite stiluri, materialele luxoase şi detaliile precise de design aduc o lumină nouă asupra acestor articole minimaliste de bază.

Campania Calvin Klein Toamna 2024 va continua să se desfăşoare pe parcursul sezonului, urmărind talentele dinamice ale brandului în momente de la răsărit până la apus, aducând o nouă lumină asupra brandului şi a atemporalelor produse de bază din garderobă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb