CAMPIONATUL PRESEI LA FOTBAL Noiembrie, luni - bucuria care întristează

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 3 noiembrie 2010

Noiembrie, luni - bucuria care întristează

Echipa Bursa îşi continuă marşul triumfal într-o competiţie în care puţini sunt cei care ajung să guste din bucuria simplă a fotbalului jucat cu sufletul. Vânătorii de victorii pe teren pierd toată distracţia şi constată în momentul în care trag linia că au trei puncte în plus în clasament şi mult mai multe în minus la celelalte capitole. Ce poate fi mai trist decât o zi ceţoasă de luni la început de noiembrie? Un adversar pe care îl supără bucuria sinceră a unei echipe, care primeşte golurile ca pe cadourile de Crăciun. Cine nu pătrunde în esenţa sportului nu poa-te înţelege cum galeria exultă chiar şi la o pasă corectă sau la o minge res-pinsă în genunchi.

Meciul cu Pro Sport a fost unul aprig, jucătorii aces-tei echipe împrumutând multe din caracteristicile profesioniştilor în domeniu şi în sens pozitiv, dar şi negativ. Originali până la disoluţia echipei, fotbaliştii de la Bursa au călcat în picioare toate principiile acestui sport şi au prezentat o nouă viziune originală a jocului. Când totul e permis, atacul către propria poartă, finalizat cu şut, nu mai surprinde pe nimeni, cel mult pe nefericitul portar.

Cum de ce îţi e frică nu scapi, trebuie spus că Bursa s-a pricopsit şi cu o victorie în faţa celor de la Jurnalul Naţional. Despre meci s-ar putea spune multe, dar există un amănunt care omoară din faşă toate divagaţiile, partida a fost câştigată la masa verde, deoarece respectiva echipă a fost exclusă din competiţia organizată de Smart Olimpyc pentru două neprezentări.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Felicitari pentru victorie!!!!!

    Oricum voi va bucurati si pt infrangeri, asa ca nu conteaza. Important e sa participi! 

    Fotbal nu stiti, dar aveti umor.

    1. Inteleg ca ati jucat iar , fara sa anuntati unde si cand ....Nu vreau sa comentez rezultatul partidei ,nici nu mi-am dat seama de scor, vreau inca o data sa va felicit pentru participare ,insistenta si mai ales pentru titlu .

    Cati oameni a avut echipa ? Si daca au fost 11 de unde a gasit Make atatia baieti ? I-a angajat cu contract de munca pe perioada determinata de 1 zi ?

    1. Nedumerire nedumirita, numara cu degetelul cati sunt in poza , o sa vezi ca nu da 11 indiferent de combinari de N luate cate K. totodata iti recomand , asa incep toti, matematica de cls.1.

      hmmm ...vezi ce inseamna sa stai toata ziua cu nasul in cifre ... nu ai remarcat spiritul de gluma ... ha ha ... bun ma apuc de matematica, cu clasa intai zici sa incep,nu ?...

      data viitoare am vazut ca sunt meciuri joi?

      gata , m-am ras , stiu , incep cu abecedarul eu, desi la prima vedere nu am luat nimic drept gluma, oare make m-ar angaja si pe mine pt 1 zi?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb