"Caravana Dacia" a permis 14.000 de drive teste Logan

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 23 iunie 2005

Peste 14.000 de potenţiali clienţi ai Logan au profitat de prezenţa "Caravanei Dacia" în oraşele lor pentru a testa automobilul Logan. Aflată la a treia ediţie, "Caravana Dacia" a parcurs, în perioada martie-iunie 2005, unsprezece mari oraşe ale ţării, oferind participanţilor posibilitatea să descopere confortul interior, comportamentul rutier şi robusteţea Logan. Pe parcursul a trei zile, aceştia au avut la dispoziţie şase vehicule Logan Laureate 1.4 MPI şi şase Logan Ambition 1.6 MPI pe care le-au putut testa pe un traseu ales.

Pe lîngă ocazia de a conduce ultimul model Dacia, participanţii la Caravană au descoperit numeroase surprize: concursuri, concert cu trupa Holograf şi o tombolă al cărei mare premiu a constat, în fiecare oraş, într-un vehicul Logan, oferit de RCI Leasing România. De asemenea, pe perioada Caravanei, clienţii interesaţi de achiziţionarea unui vehicul Dacia au beneficiat de o ofertă completă de produse financiare din partea grupului RCI România, prin intermediul filialelor sale RCI Finanţare şi RCI Leasing.

De la lansare şi pînă la sfîrşitul lunii mai 2005 peste 69.000 de vehicule Logan au fost vîndute şi comandate în România şi la export. În prezent, modelul este comercializat în 19 ţări: România, Croaţia, Bosnia, Slovacia, Ungaria, Republica Cehă, Polonia, Ţările Baltice, Slovenia, Serbia - Muntenegru, Macedonia, Turcia, Siria, Liban, Moldova, Algeria (în Europa Centrală şi Orientală) şi Franţa, Spania şi Germania (în Europa Occidentală). Conducerea uzinei preconizează că pînă la sfîrşitul anului Logan va fi comercializat în 35 de ţări.

În perioada 25 iulie - 25 august a.c., "Dacia-Renault" nu va mai livra nici un autoturism. Ca în fiecare an, fabrica intră în renovări şi verificări ale instalaţiilor, sistînd astfel fabricarea autoturismelor timp de o lună.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb