"Carlsberg" a lansat The New Club Bottle

Eli Roman
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 3 februarie 2006

Carlsberg îşi surprinde o dată în plus consumatorii fideli cu o noutate: sticla Club Bottle, cu logo embosat, cu un design special conceput, care evidenţiază una dintre principalele valori ale mărcii - pasiunea pentru excelenţă. Confirmînd atributele brandului, cosmopolitismul şi contemporaneitatea, Carlsberg s-a adaptat profilului băutorilor de bere din întreaga lume.

Noua sticlă îi aşteaptă pe iubitorii berii Carlsberg exclusiv în cluburi şi cafenele selecţionate, în varianta de ambalaj de 0,33 litri.

"Această sticlă specială şi-a început călătoria în jurul lumii în anul 2004, poposind mai întîi în cluburile şi barurile din Malaiezia şi Suedia, ulterior fiind lansată în alte 11 ţări", a declarat Cătălin Ignat, director de marketing în cadrul United Romanian Breweries Bereprod (URBB).

Carlsberg este o marcă internaţională de top, fondată în 1847 în Copenhaga, Danemarca şi consumată în peste 150 de ţări din întreaga lume. Aproape 90% din berea Carlsberg este produsă şi vîndută peste hotarele Danemarcei, compania-mamă acordînd licenţa de producţie unor fabrici aflate în 40 de ţări din întreaga lume. Anul trecut, vînzările de bere Carls-berg în ţara noastră au crescut cu 10% faţă de anul anterior, iar din anul 2001, de cînd berea Carlsberg a fost produsă pentru prima dată în ţara noastră şi pînă în prezent, vînzările de bere Carlsberg au crescut de patru ori. În segmentul berilor superpremium, berea Carls-berg deţine o cotă de piaţă de peste 30%, iar pentru acest an, producătorul estimează o creş-tere a vînzărilor cu 20% faţă de 2005. În România, berea Carls-berg este produsă de compania URBB, al cărei portofoliu cuprinde exclusiv mărci internaţionale de bere: Tuborg Gold, Tuborg Ro-yal Export, Tuborg Christmas Brew, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness şi Kilkenny.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb