Cartografierea migraţiei milionarilor din lume

G.D.
Internaţional / 22 iunie 2022

Cartografierea migraţiei milionarilor din lume

Pe parcursul anului 2022, se estimează că 88.000 de milionari s-au mutat într-o nouă ţară, potrivit celui mai recent Raport Henley Global Citizens, relatează ZeroHedge.

În ce ţări se mută aceşti milionari şi de unde provin ei?

Acest grafic de mai jos, creat de Carmen Ang şi Nick Routley, de la Visual Capitalist, prezintă migraţia persoanelor, oameni cu o avere netă de peste 1 milion USD - arătând unde se adună oamenii bogaţi şi de unde fug.

Migraţia milionarilor a revenit

Înainte de a explora datele specifice ţării, merită să faceţi un pas înapoi pentru a analiza tendinţele generale ale migraţiei milionarilor şi cum se schimbă lucrurile în acest an.

2020 a înregistrat o scădere drastică a numărului de migranţi milionari, deoarece blocajele induse de pandemie i-au împiedicat pe oameni să-şi părăsească ţările de origine - şi uneori, casele în general.

Dar, pe măsură ce restricţiile se reduc şi ţările încep să-şi deschidă din nou graniţele, migraţia milionarilor începe să se aprindă din nou.

Cartografierea migraţiei milionarilor din lume

Din ce ţări pleacă milionarii?

Există o multitudine de motive pentru care milionarii se mută. Scăparea de conflict este una dintre ele, motiv pentru care nu este surprinzător să vedem că Rusia şi Ucraina vor vedea unele dintre cele mai mari cifre de emigrare până la sfârşitul anului 2022.

Cartografierea migraţiei milionarilor din lume

În timp ce Rusia se aşteaptă să vadă 15.000 de milionari părăsind ţara, se estimează că Ucraina va înregistra cea mai mare pierdere în termeni procentuali - 42% dintre HNWI-urile sale ar putea părăsi ţara până la sfârşitul anului 2022.

China ar putea vedea, de asemenea, o mare pierdere în populaţia milionară, cu o pierdere estimată de 10.000.

Potrivit lui Andrew Amoils , şeful de cercetare la New World Wealth, acest lucru ar putea fi mai dăunător ţării decât în anii precedenţi, deoarece creşterea generală a bogăţiei în China a scăzut recent.

Unde se mută milionarii?

Emiratele Arabe Unite (EAU) au devenit ca un magnet pentru milionari, cu 4.000 de HNWI proiectate care vor intra în ţară până la sfârşitul anului 2022. Acest aflux de oameni ultrabogaţi se datorează parţial politicilor de imigrare adaptate ale ţării, care sunt special concepute pentru a atrage avere privată şi talent internaţional.

Cartografierea migraţiei milionarilor din lume

Australia continuă să atragă HNWI, ajungând pe locul al doilea în spatele Emiratelor Arabe Unite. Potrivit New World Wealth, aproximativ 80.000 de milionari s-au mutat în Land Down Under în ultimele două decenii.

Câteva lucruri care atrag migranţii în Australia sunt costurile scăzute ale asistenţei medicale ale ţării, lipsa impozitului pe moştenire şi economia sa în general prosperă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Milionari de carton, toti s-au imbogatit in tari sarace (cu mici exceptii), apoi au fugit in zone mai calde si mai dezvoltate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb