CĂTĂLIN DRULĂ, LIDER USR: "Este datoria noastră să ne asigurăm că dictatorii nu-şi au locul pe continentul nostru"

D.T.
Miscellanea / 24 februarie 2023

"Este datoria noastră să ne asigurăm că dictatorii nu-şi au locul pe continentul nostru"

Liderul USR Cătălin Drulă afirmă, astăzi, la un an de la declanşarea războiului în Ucraina, că este datoria noastră să sprijinim Ucraina cu tot ce ne stă în putinţă şi să ne asigurăm că dictatorii nu-şi au locul pe continentul nostru. Vecinii noştri luptă eroic pentru ţara lor, dar în acelaşi timp luptă pentru viitorul Europei, mai spune liderul USR, conform News.ro.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Cătălin Drulă afirmă că: "Trecuseră doar patru zile de la comemorarea a opt ani de la cea mai sângeroasă zi din Revoluţia Demnităţii din Ucraina, când primele rachete ruseşti au lovit ţara vecină. În 2014, în acea zi de 20 februarie, aproape 100 de oameni au fost ucişi de regimul prorus al lui Viktor Ianukovici."

"Celeştii 100 (aşa cum ne aducem aminte de ei) îşi dăduseră viaţa pentru ca Ucraina să aleagă un parcurs european şi să se distanţeze de regimul lui Vladimir Putin şi de influenţa Rusiei. Iar pe 24 februarie 2022, teroristul-şef de la Kremlin ordona război împotriva fraţilor noştri ucraineni pentru simplul motiv că aceştia şi-au dorit libertate şi dreptul de a-şi decide singuri viitorul într-o ţară independentă. Este datoria noastră să sprijinim Ucraina cu tot ce ne stă în putinţă şi să ne asigurăm că dictatorii nu-şi au locul pe continentul nostru. Vecinii noştri luptă eroic pentru ţara lor, dar în acelaşi timp luptă pentru viitorul Europei. Slava Ukraini!", a mai scris liderul USR.

În finalul mesajului său, Cătălin Drulă îşi aduce aminte chiar şi ziua în care războiul din Ucraina a început, menţionând detalii precum telefonul său explodând cu mesaje şi ştiri despre războiul ce tocmai începuse.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. E o lupta intre lumea democratica, societatile libere si dictatorii pe de alta parte. Aceste doua tipuri de societati nu s-au inteles prea bine niciodata. Uite la Ceausescu si "vestul".

    Culmea -i ca cel mai bun nivel de trai si tarile unde lumea incearca sa intre chiar si ilegal sunt tot democratiile(nu sunt perfecte dar mai ok). Ceea ce vrea sa fie si Ucraina. Cred ca asta e amenintarea cea mare pt Putler: sa vada rusii ca vecinii lor pe care-i dispretuiesc si ii considera inferiori au inaintat economic mai mult decat ei, numai din cauza ca odata la 4 ani schimba guvernul si presedintele. 

    1. Ucraina nu vrea să fie democrație.

      Lasă analizele că nu-s de tine. Rămâi la slogane.  

    "Este datoria noastră să ne asigurăm"

    ce in toata lumea sa fie o democratie ca in ROMANIA de azi 

    Păi se putea altfel?

    Domnul Drula are pagină pe FB, cu milioane de admiratori care se întrebau care este poziția dânsului:) Erau îngrijorați. 

    Bine că nu i-a explodat telefonul :))

    Măcar dacă ar fi tradus Slava Ukraini în limba română:) ca să înțelegem ce gavareste. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb