CĂTĂLIN RĂDULESCU: La referendum vor fi secţii separate

L.I.
Politică / 28 martie 2019

Cătălin Rădulescu (Sursă foto: Facebook)

Cătălin Rădulescu (Sursă foto: Facebook)

Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat, astăzi, la RFI, că în mod sigur vor fi secţii de votare separate pentru alegerile europarlamentare şi pentru referendum, iar cine vrea să voteze la consultarea populară va trebui să se deplaseze 10-20 de metri.

"Obligatoriu că trebuie să fie secţii separate. Nu poţi să faci la aceeaşi secţie, pentru că dacă este să fim corecţi, sunt alegerile europarlamentare, noi ne pregătim pentru aceste alegeri europarlamentare şi toate partidele s-au pregătit şi se pregătesc (...). Desigur că vor fi secţii separate, nu poate să fie o secţie, în aceeaşi secţie lumea să vină să voteze la europarlamentare şi după aceea să primească o listă cu o întrebare. Deci vor fi secţii separate, cine vrea să meargă la acest referendum, care oricum, toate instituţiile europene, aşa cum ştiţi, nu-l recomandă, toate instituţiile europene spun foarte clar că un referendum nu trebuie făcut în acelaşi moment cu nişte alegeri, pentru că denaturează şi sensul alegerilor", a afirmat Rădulescu la RFI.

Întrebat de ce PSD nu ţine cont de recomandările instituţiilor europene, care spun să renunţe la modificările din justiţie, deputatul a replicat: "Niciodată n-au spus instituţiile europene, au spus nişte oameni".

"Comisia de la Veneţia şi Comisia GRECO n-au spus niciodată, astea sunt minciunile opoziţiei. Dacă vă uitaţi în declaraţiile şi în scrisorile trimise de cele două, niciodată n-au spus de exemplu că secţia de anchetă a magistraţilor nu este bună sau nu trebuie făcută. Se dovedeşte în fiecare zi că ei au fost informaţi denaturat de către membri din opoziţie", a mai susţinut Rădulescu, conform RFI.

Chestionat dacă nu e o şicană a alegătorilor dacă se organizează secţii separate pe 26 mai, Cătălin Rădulescu a spus: "Păi, de ce să şicanăm alegătorii? Dacă ei sunt aşa de interesaţi ca să meargă... Vă spun ceva, alegătorul român va veni pentru alegerile europarlamentare".

El a susţinut că alegătorii nu sunt interesaţi de referendum, pentru că e o temă falsă, iar încrederea în justiţia din România în momentul de faţă este18%.

El a susţinut că PSD nu se teme de acest referendum.

Senatorul USR, Florina Presadă a spus, ieri, că PSD se pregăteşte să dea ordonanţă de urgenţă pentru ca alegerile europarlamentare şi referendumul să fie organizate în secţii de votare separate, informează presa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb