CCIR şi Romanian Board of Trade Toronto susţin parteneriatul economic România-Canada

Comunicate de presă / 20 iunie

CCIR şi Romanian Board of Trade Toronto susţin parteneriatul economic România-Canada

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), dl Mihai Daraban, a avut, în data de 20 iune a.c., o întâlnire oficială cu preşedintele Romanian Board of Trade Toronto (ROMBOT), dl Peter Săndică, în vederea stabilirii unor conexiuni directe pentru mediul de afaceri din România cu antreprenorii canadieni, care să vizeze diferite sectoare de activitate.

ROMBOT este un hub dinamic care activează în zona Toronto şi care promovează comerţul bilateral, oferind suport şi conexiuni importante pentru mediile de afaceri din România şi Canada, în scopul creşterii numărului parteneriatelor economice.

"Împreună cu preşedintele ROMBOT am reuşit să identificăm zonele de interes pentru antreprenorii din cele doua state, domeniile care pot atrage investiţii pentru România, dar şi care sunt oportunităţile de afaceri pentru companiile româneşti care doresc să acceseze piaţa canadiană. Astfel, am luat în calcul sectorul IT&C, activităţile de import-export, industria lemnului şi nu în ultimul rând sectorul energetic. Colaborarea dintre CCIR şi ROMBOT va fi concretizată prin organizarea unui forum bilateral România-Canada, la Toronto. Pe această cale, invit companiile româneşti intersate de piaţa canadiană să apeleze la serviciile oferite de ROMBOT pentru a primi suport pentru toate activităţile conexe unui astfel de demers", a declarat preşedintele CCIR, dl Mihai Daraban.

"Colaborarea dintre CCIR şi ROMBOT devine esenţială pentru a valorifica potenţialul economic şi comercial al ambelor ţări. Împreună putem deschide noi oportunităţi de afaceri, putem facilita schimburile comerciale şi, de asemenea, putem atrage investiţii benefice pentru ambele părţi. Este foarte important pentru cele două organizaţii să-şi unească forţele pentru a putea construi o punte solidă între comunităţile afaceri, bazată pe încredere, respect reciproc şi inovaţie", a declarat preşedintele ROMBOT, dl Peter Săndică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb