Cerbul de Aur se va desfăşura şi anul acesta la Braşov

Ziarul BURSA #Cultură / 6 aprilie 2005

Festivalul Internaţional "Cerbul de aur" se va desfăşura şi în acest an la Braşov, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, primarul Braşovului, democratul George Scripcaru. El a precizat că a avut deja o întîlnire cu reprezentanţii Televiziunii Române cu care a discutat despre desfăşurarea fes-tivalului. Deocamdată, nu s-au stabilit perioada şi locul de desfăşurare a festivalului.

"În cazul în care se va ţine tot în Piaţa Sfatului, i-am rugat pe cei de la Televiziunea naţională să găsească şi alte soluţii de depozitare a materialelor pentru construcţia amfiteatrului şi a scenei pentru a nu ţine prea mult ocupată Piaţa, în plin sezon turistic", a declarat primarul Braşovului, citat de Rompres.

George Scripcaru a afirmat că vrea ca festivalul să se desfăşoare la Braşov, iar Primăria să-l susţină. "Nu am prevăzut bani în bugetul local pentru acest fes-tival, dar sunt alte probleme cu care se confruntă organizatorii şi Primăria îi poate ajuta", a declarat primarul.

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, liberalul Aristotel Căncescu, declara, la sfîrşitul ediţiei din 2004 a Festivalului "Cerbul de Aur", că nu este de acord ca acest festival să se mai desfăşoare în Piaţa Sfatului pentru că "blochează aproape o lună centrul Braşovului, iar turiştii care se află în zonă sunt puşi în situaţii neplăcute dacă vor să viziteze obiectivele turis-tice aflate în imediata apropiere a Pieţii Sfatului". O altă locaţie propusă organizatorilor a fost arena modernizată a Liceului Sportiv, aflată tot în zona veche a Braşovului, însă organizatorii spuneau atunci că singurul loc care se pretează pentru desfăşurarea unui asemenea festival rămîne Piaţa Sfatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb