Chairry Design & Furniture înregistrează o creştere de 100% a volumului de business în T1 2023, faţă de T1 2022

A.F.
Companii / 16 mai 2023

Raluca Dorobanţu, CEO Chairry Design & Furniture

Raluca Dorobanţu, CEO Chairry Design & Furniture

Chairry Design & Furniture, companie specializată pe segmentul de fit-out - soluţii de mobilier şi amenajări interioare complete, şi-a dublat volumul de business în T1 2023 faţă de aceeaşi perioadă a anului 2022. Astfel, la început de an, compania a furnizat piese de mobilier pentru aproximativ 2.500 mp de amenajări interioare, reprezentând un volum total de vânzări de 800.000 EUR. Majoritatea cererilor la început de an provin dinspre segmentele HORECA şi amenakări de birouri, în proporţii egale, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, volumul total de piese de mobilier livrate în primele luni ale anului se ridică la peste 3.000 de piesem, iar între tendinţele care se remarcă anul acesta se numără utilizarea materialelor reciclabile, a articolelor sustenabile de mobilier sau tendinţa spre zero waste şi reutilizare.

Printre cele mai cunoscute proiecte recent încheiate sau semnate la începutul anului curent se numără reţeaua de restaurante Stradale (Bucureşti, Cluj şi Timişoara), amenajări interioare pentru jucători precum IFM Prover, Continental Automotive, SSAT, BCR, reţeaua agenţiilor Superbet, hotelurile Teleferic din Poiana Braşov, Hotel Sinaia, Fapaco (Novum), Anchor Group, NEPI Investment, Bog`Art, Globalworth sau Hills.

"Deşi ultimii ani au adus instabilitate şi cuvintele - cheie ale mediului de business au fost transformare şi adaptare, pentru noi tocmai abordarea flexibilă, pe o piaţă de fit-out destul de rigidă, ne-a adus creşterea volumului de business. În contextul în care toţi proprietarii de spaţii încearcă să devină mai competitivi pe piaţă, atât în a-şi atrage clientela cât şi pentru confortul angajaţilor care ocupă aceste spaţii, apreciem că investiţiile în interioare de calitate vor rămâne la un nivel ridicat," declară Raluca Dorobanţu, CEO Chairry Design & Furniture.

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenorială românească, operează de peste 20 de ani pe piaţa locală şi este specializată în design şi amenajări interioare, precum şi în furnizare de soluţii de mobilier importat sau produs local. În total, Chairry a importat până în prezent peste 20.000 de piese de mobilier şi a amenajat peste 50.000 mp de spaţii interioare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb