CHELARU, DESPRE COMISIA PROPUSĂ DE ZGONEA:  Se va discuta probabil în BPR

Mina Irina
Politică / 30 mai 2016

Propunerea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, privind înfiinţarea unei comisii comune de dezvoltare naţională integrată va fi discutată probabil în şedinţa Birourilor permanente reunite (BPR), a declarat, astăzi, senatorul PSD Ioan Chelaru.

"Probabil, într-o şedinţă a Birourilor reunite se va discuta subiectul. Niciodată nu am luat o decizie decât după ce am studiat foarte bine documentele. Nu vreau să contrazic pe nimeni. Necunoscând foarte bine măcar principiile proiectului, nu mă pronunţ, dar, probabil, după ce vom face un studiu asupra lui, e posibil să-l discutăm şi, în condiţiile în care există motive, să-l şi votăm", a spus Chelaru, potrivit unor surse din presă.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat sâmbătă că a trimis o scrisoare liderilor grupurilor politice parlamentare şi preşedinţilor de partide, prin care propune înfiinţarea unei noi comisii comune, în care parlamentarii să discute despre "un plan de ţară şi o strategie".

"Eu am trimis liderilor grupurilor politice parlamentare, preşedinţilor de partide parlamentare o scrisoare deschisă cu o propunere de o nouă comisie comuna a celor două Camere, în care să discutăm despre un plan de ţară şi o strategie. (...) Trebuie să avem un cadru bine conturat în care preşedinţii de partide, cu liderii grupurilor parlamentare se întâlnesc şi dezbat: strategia naţională anticorupţie, strategia naţională pentru dezvoltare durabilă, un proiect de ţară, implementarea anumitor planuri de acţiune pe care le avem, planul naţional pentru reformă, planul naţional pentru competitivitate, convergenţa. Poate mulţi dintre politicieni nu le cunosc, dar le aprobă Guvernul", a afirmat Zgonea la Parlament, mai menţioneză sursele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb