CIA - în centrul unui scandal de corupţie privind pandemia Covid 19

George Marinescu
Ziarul BURSA #Internaţional / 14 septembrie 2023

CIA - în centrul unui scandal de corupţie privind pandemia Covid 19

English Version

CIA a mituit specialiştii din echipa de anchetă privind originea Sars-Cov 2, care a declanşat pandemia Covid 19, să spună că virusul iniţial nu ar fi provenit din laboratul de la Wuhan, China, a afirmat un avertizor de integritate, ofiţer de rang înalt, în faţa comisiilor speciale ale Congresului american care anchetează ce s-a întâmplat în perioada 2020-2022. În urma dezvăluirilor, preşedinţii celor două comisii i-au solicitat directorului CIA, William Burns, să le pună la dispoziţie toate documentele privind echipa de anchetă care s-a ocupat de identificarea originii virusului, se arată într-un articol publicat de New York Post, care publică şi scrisoare trimisă şefului CIA.

În scrisoarea semnată de preşedinţii celor două comisii se arată: "Subcomisia specială pentru Pandemia Covid-19 şi Comisia permanentă pentru Informaţii au primit mărturii noi şi îngrijorătoare ale avertizorilor de integritate cu privire la ancheta Agenţiei privind originile Covid-19. Un ofiţer care activează de mai multe decenii în CIA, la nivel superior, a comisiilor cu privire la analiza efectuată de Agenţie. Potrivit avertizorului, Agenţia a constituit o echipă de şapte ofiţeri care să verifice originea Covid. Echipa a fost alcătuită din ofiţeri multidisciplinari, cu experienţă şi cu o importantă expertiză ştiinţifică. La finalul sesizării sale, avertizorul susţine că şase din şapte membrii echipei credeau că sunt suficiente probe privind provenirea Covid 19 dintr-un laborator din Wuhan, China. Al şaptelea membru al echipei, care este şi cel mai în vârstă, a fost singurul ofiţer care a afirmat că virusul a provenit din zoonoză (n.red. - infecţie contagioasă la oameni provenită din contactul cu un animal purtător al virusului). Denunţătorul mai susţine că CIA ar fi plătit un stimulent financiar semnificativ celorlalţi membri ai echipei pentru ca aceştia să îşi schimbe opinia iniţială (n.red. - şi să afirme în raport că virusul a trecut de la animale la oameni). Aceste acuzaţii, dintr-o sursă aparent credibilă, impun membrilor comisiilor să efectueze o verificare suplimentară cu privire la modul în care CIA şi-a gestionat ancheta internă cu privire la originile COVID-19. (...) În cazul în care informaţiile solicitate nu vor fi trimise într-o manieră satisfăcătoare, Comisiile vor folosi toate instrumentele suplimentare pentru respectarea legislaţiei şi pentru satisfacerea cerinţelor".

Ei au solicitat ca, până la 26 septembrie, CIA să le pună la dispoziţie toate documentele şi comunicările echipei respective, precum şi informaţiile cu privire la plăţile efectuate către membrii acesteia. Mai mult, preşedinţii celor două comisii au solicitat şi documente şi comunicări între CIA şi alte agenţii federale, inclusiv Departamentul de Stat, FBI, Departamentul de Sănătate şi Servicii Umane şi Departamentul de Energie.

Într-o scrisoare separată, liderii Comisiei pentru informaţii l-au identificat pe fostul şef de operaţiuni al CIA, Andrew Makridis, ca fiind persona care "a jucat un rol central" în ancheta COVID şi solicită audierea acestuia în faţa membrilor comisiei. În iunie, Comunitatea de Informaţii din SUA a declasificat un raport de 10 pagini despre originile COVID , în care a constatat că "preocupări de biosecuritate" şi "inginerie genetică" au loc în Wuhan, dar că majoritatea "agenţiilor sale evaluează că SARS-CoV-2 nu a fost modificat genetic în laborator".

Cu toate acestea, New York Post aminteşte că mai mulţi oameni de ştiinţă de la laboratorul din Wuhan au prezentat simptomele Covid la finalul anului 2019. Raportul oficial al CIA cu privire la originea animală a Sars-Cov 2 este contestat şi de fostul ofiţer al Agenţiei, John Ratcliffe, care a declarat Congresului că "teoria scurgerii din laborator" este "singura" explicaţie credibilă pentru pandemia declanşată în 2020.

John Ratcliffe a declarat, în faţa membrilor comisiilor speciale ale Congresului american: "Evaluarea mea informată ca persoană cu acces la fel de mult ca oricine la informaţiile guvernului nostru a fost şi continuă să fie că scoaterea ilegală a virusului din laborator este singura explicaţie susţinută în mod credibil de inteligenţa noastră, de ştiinţă şi de bunul simţ. Dacă dovezile noastre care susţin o scurgere din laborator ar fi puse una lângă alta cu dovezile care indică o origine naturală, partea privind scurgerea din laborator ar fi cea mai convingătoare, chiar copleşitoare, în timp ce partea dprivind originea naturală ar părea aproape goală, lipsită de conţinut".

Amintim că teoria privind trecerea Sars-Cov 2 de la animale la oameni, probabil din piaţa din Wuhan, a fost teoria oficială prezentată şi de dr. Anthony Fauci, fost director al Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase (NIAID) şi consilier pentru Sănătate al fostului preşedinte american Donald Trump.

Dacă ancheta comisiilor din Congresul SUA va stabili că CIA a mituit experţii ca să declare acest lucru, atunci orice informaţie oficială din ultimii trei ani cu privire la originea pandemiei Covid 19 devina falsă.

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. Acesta e și motivul plauzibil pentru isteria creată artificial în fața acestui virus mult umflat în pene.

    Crearea lui în laborator și de aici exacerbarea pericolului. 

    Chestia e că probabil a scăpat de la Wuhan unde cercetările s-au făcut cu sponsorizare americană. 

    Foarte interesantă e si poziția a tot mai multor doctori specializați în domeniu care demasca non-stop eficacitatea așa zisului vaccin antidot. 

    Băieții deștepți o pun acum de o nouă isterie.

    Interesantă e și poziția șefului sănătății din Florida și a guvernatorului acestui stat american, De Santis, care demasca acum toată porcăria.  

    1. Daca a scăpat din laborator, atunci laboratorul respectiv are cele mai mari șanse să facă un antidot funcțional, pentru că ei știu cum au construit virusul. Daca toată planeta ar cere despăgubiri, atunci America și China ar intra in faliment.

      nu-i nevoie de nici un antidot , aici este manipularea ca acest covid a fost ceva grav . toti mortii cu diferite boli au fost bagati la covid de asta nr lor este mare ,oameni care oricum mureau .scopul a fost printre altele cotizarea cu sume uriase pentru asa zisul vaccin , s-au facut bani frumosi , numai noi cat am dat ca apoi sa le aruncam

      Am cunoscut persoane care au murit din cauza acestui virus. Și bătrâni și tineri. Și cu alte boli și sănătoși tun.

      Cred că cei care bagatelizează virusul în forma lui inițială nu-s sănătoși la cap.  

      CORONAVIRUSURILE exista de sute de mii de ani 

      NICIODATA nu au facut saltul la om pentru ca nu au avut cumu 

      SALTUL la om a fost facut in laborator ca ARMA, de catre cine ? 

      sa ai noroc si sanatate cate persoane sanatoase tun ai cunoscut si au murit de covid , nu ai de ce sa te superi ,nu ?

      E totul o conspirație și n-a murit nimeni de virus. Vai de capul vostru

      Mie mi se pare ciudat ca a ajuns pe intreaga planeta. Cum?

      Ceva nu se leaga. 

    Analfabetii au avut dreptate! Haida de! Boala a existat realmente, de vaccin nimeni nu a stiut daca e eficient sau nu. Analfabetii se cred Nostradamus "Ti-am zis eu!" Schimbati-l pe Rafila cu Sosoaca. Trei generatii ramanem sterili.

    nu mai au cum sa ascunda magaria , e la nivel planetar , nu poti prosti miliarde de oameni cu o propaganda si aia de slaba calitate .

    1. Au fost si greseli de administrareaoxigenului...si tratamente imunosupresoare..care au dus la moartearapida..sau complicatii...dar si acest virus careaintrat in adn-ul uman si care se reactiveaza la momentul oportun...Vestea bunaeste ca organismul uman se adapteaza si trece peste cu un suflet puternic, adica in traducere fara teama. Multi au murit de frica....deaici si expresia....Frica activeaza genelecaredeconstruiesc. Mai multa incredere in homeostaza si capacitatea de autovinde va face inutil orice vaccin sau medicatie...Credinta noastra ne vavindeca...cum i s-a spus lui Lazar.

      Bașca terapia cu cristale și tratamentul cu aghiazmă. Alea activează și chakrele nu doar ADN-ul

    Necunoscute sunt caile Domnului.Oricare ar fi adevarul,noi,nu-l vom afla decat atunci cand va fi istorie.

    1. Adevărul e că se încearcă din răsputeri impunerea certificatului verde fără de care nimeni nu se va mai bucura de "libertatea de circulație".

      Pentru asta publicul va trebui să vizioneze cât de curând episodul 1 din sezonul 2 al filmului Marea plandemie.  

      Startul îl va da șeful planetar al sănătății, Adenom Prostamol ăla de la OMS, la indemnul sponsorilor acestei organizații, Bill Gates și Big Pharma. 

      Teoria conspirației? Cam așa sună, dar multe s-au cam adeverit până acum. 

      Oricum sunt și informații oficiale care ne pot conduce la ideea că la anul sau poate ceva mai târziu se va drumul la noua panicare a populației cu vedeta covid sau altă starleta. 

      Tari sunt denumirile date ultimelor crăci din tufișul covidian. Ăștia mai sunt și mistocari. 

      Eris era zeița discordiei în mitologia greacă și Pirola s-ar părea că e denumirea în latina vulgaris a organului masculin :) 

      Cine nu crede să caute pe wiki. 

    CIA este si intr-un alt scandal si mai mare :

    in multe tari straine, sposorizeaza media si partidele politice, 

    ca politica si interesele USA sa fie promovate si puse in practica. 

    Curios, ca la noi nu se aude nimic despre asta ?!

    CORONAVIRUSURILE exista de sute de mii de ani  

    NICIODATA nu au facut saltul la om pentru ca nu au avut cumu  

    SALTUL la om a fost facut in laborator ca ARMA, de catre cine ?  

    Felicitări angajaților americani din inteligente care au curaj în exprimarea adevărului peste cuvântul șefilor!

    Felicitări justiției americane care își face treaba încet metodic sistematic pentru adevăr, indiferent de cât de șifonate vor ieși șefii serviciilor! 

    Câți din bizonii de romani vad aceste detalii, care NU există în patria lor muma Rusia!

    Bizoni, ipocriți, pupincuriști atotștiutori! 

    Sunt foarte credibili aia de la cia.si mai credibili sunt aia de la fbi.eu cred tot ce spun,chiar daca se contrazic tot timpul.

    eu nu inteleg atata panica cu …. originea..

    in 1800 si cv spre 1900 … americani descopereau covid la animalele lor.. fara vrei legatura cu china… sau poate.. pentfu ca beneficiau de sute de mii de migranti la cai ferate drumuri si poduri..  

    sunt pe net patente covid ovid bovid…. cu sutele de mii… 

    stiti voi numai 6 s norocoase… 

    se pare ca la romani nem noroc.. inca… 

    s c c r e t 

    1. Oamenii si animalele au trait bine mersi milioane de ani, impreuna .

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb