Cifra de afaceri a Zitec a ajuns la 14,7 milioane Euro

T.B.
Companii / 31 august 2023

Alexandru Lăpuşan, CEO şi co-fondator Zitec

Alexandru Lăpuşan, CEO şi co-fondator Zitec

Compania Zitec a raportat o cifră de afaceri de 14,7 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de anul precedent, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, zonele de business cu evoluţii importante sunt: Serviciile DevOps, eCommerce, Securitate cibernetică şi protecţia datelor şi Serviciile de Cloud. Alte creşteri au fost înregistrate de Mirro.io şi Regista.ro.

Alexandru Lăpuşan, CEO şi co-fondator Zitec, a declarat că: "În 2023, cele mai multe companii au devenit foarte precaute cu noile investiţii, ceea ce a dus la o temporizare a implementării de proiecte. În acest context, ne-am concentrat pe creşterea calităţii serviciilor noastre pentru a acoperi întreaga plajă de nevoi apărute din partea clienţilor. Chiar şi în climatul curent, dominat de prudenţă, am obţinut o creştere de 20% a veniturilor noastre. În viitorul apropiat, ne aşteptăm la o accelerare a investiţiilor în proiecte de tehnologie. Este singura cale prin care companiile pot deveni mai performante".

În comunicat se mai arată faptul că în portofoliul Mirro au intrat: eMAG, Kinderpedia, Imobiliare.ro, Kooperativa 2.0 şi a început o colaborare cu Narada în acest an.

Simona Lăpuşan, CEO şi fondator Mirro şi co-fondator Zitec, susţine că: "Felul în care lucrăm s-a schimbat profund în ultimii ani. Pentru a ţine pasul cu aşteptările oamenilor şi cu noile standarde din piaţă, companiile vor continua să se bazeze pe instrumente inovative de management al performanţei, precum Mirro.io. Astfel vor putea lua decizii bazate pe date, pentru a menţine motivaţia echipelor şi pentru a-şi păstra avantajul competitiv în strategiile lor de retenţie şi de recrutare. Pentru restul anului, planurile noastre de expansiune includ şi companii din Horeca/Retail/FMCG, unde abordarea Mirro bazată pe creşterea comunităţilor ne poziţionează ca principala alegere a unor lideri de piaţă în aceste segmente".

În 2023, numărul instituţiilor publice digitalizate cu sprijinul Regista depăşea 1200. Edward Creţescu, director general Regista, a afirmat că: "Regista este în plină creştere. A început ca un proiect şi a devenit o companie de sine stătătoare, parte a grupului de firme Zitec. Traiectoria ei este susţinută de nevoia mare de inovaţie din acest segment şi de aşteptările cetăţenilor, care evoluează rapid. Ei cer digitalizarea într-o şi mai mare măsură a administraţiei publice. În consecinţă, drumul până la ghişeu sau la primărie dispare încet încet, tendinţă evidenţiată de înmulţirea documentelor procesate digital de când am lansat proiectul. În plus, vedem primării şi instituţii publice care nu se mai mulţumesc doar să digitalizeze, ci doresc să automatizeze proceduri întregi de interacţiune cu cetăţenii."

În 2023, Zitec a început colaborarea cu Libra Internet Bank, Philips România, KFC, X-Flow, precum şi alte companii importante.

Compania a optat pentru flexibilitate, angajaţii putând alege modul de lucru. Biroul din Bucureşti a fost reamenajat la noi standarde şi a alocat un buget cu 23% mai mare comunităţii sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb