Cinci români vor lua parte la nunta regală

Adina Ardeleanu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 29 aprilie 2011

Cinci români vor lua parte la nunta regală

Regele Mihai I, Principesa Margareta, Principele Radu, dar şi contele şi contesa Kalnoky, administratorii proprietăţilor Prinţului Charles din Transilvania, sunt românii care vor lua parte la ceremonia regală de astăzi Regina Ana nu va participa la nunta prinţului William cu Kate Middleton.

Ce vor purta Principesa Margareta şi Regele Mihai I

De ţinutele Principesei Margareta se ocupă creatorul de modă spaniol Arasa Morelli, dar şi Doina Levintza, Christine Kostoff şi Dan Coma, anunţă Mediafax. Pe Principele Radu îl va îmbrăca Alexandru Ciucu. Iar în ceea ce-l priveşte pe Regele Mihai I, lucrurile sunt rezolvate de multă vreme.

"Regele Mihai I poartă costumele sale create cu ani în urmă, pe care le păstrează în condiţii impecabile. Majestatea Sa poartă şi astăzi un palton de stofă albastru închis creat în anul 1941 de una dintre casele de croitorie interbelice din Bucureşti", a declarat Principele Radu, care spune că au început pregătirile pentru nuntă chiar din momentul în care au primit invitaţia.

"În cazul Marii Britanii, invitaţiile sunt formulate de Lordul Şambelan sau de Lordul Stewart, în numele Reginei. Sunt adresate câte una pentru fiecare eveniment, cu specificaţia felului în care trebuie să fie îmbrăcat invitatul sau invitata. La nunta Principelui William cu Catherine Middleton ţinuta va fi "morning coat" (n.r. - costum de zi) la catedrala West-minster şi la Palatul Buckingham (pentru bărbaţi) şi ţinută de zi cu pălărie (pentru femei)", arată Alteţa Sa Regală Principele Radu ce cod vestimentar vor urma invitaţii. "Regele va purta morning coat în ziua nunţii, apoi smoking şi cos-tum albastru închis la alte patru evenimente. Principesa Moştenitoare va purta mai multe ţinute de zi (taioare), unele cu pălărie, precum şi rochii lungi sau de cocktail pentru alte două evenimente. Eu voi purta smoking şi costum albas-tru închis", continuă el. Familia regală a României va sta la Londra mai multe zile, Regele urmând să fie omagiat în câteva rânduri, în cadrul vizitei, de diferite instituţii şi organizaţii britanice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb