Ciolacu: "Construirea noului stadion ultramodern de 25.000 de locuri va avea un impact major asupra întregului club Dinamo"

T.B.
Politică / 20 mai

Ciolacu: "Construirea noului stadion ultramodern de 25.000 de locuri va avea un impact major asupra întregului club Dinamo"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că o concluzie pe care a avut-o, după discuţia de luni cu foste mari glorii ale clubului şi cu suporterii Dinamo şi cu Rareş Hopincă cel care candidează din partea PSD pentru Primăria Sectorului 2, este că noul stadion de 25.000 de locuri va avea un impac major asupra clubului Dinamo şi este "o şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport", se arată într-o postare pe pagina de socializare e premierului.

Potrivit sursei, "Construirea noului stadion ultramodern de 25.000 de locuri va avea un impact major asupra întregului club Dinamo, fiind o şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport! Aceasta este concluzia discuţiei de azi cu foste mari glorii ale clubului şi cu suporterii alb-roşii, la care am fost alături de Rareş Hopincă, candidatul PSD-PNL la primăria sectorului 2. Rareş nu este doar un mare dinamovist, ci şi un om de administraţie cu vizune care ştie că noua arenă este un proiect care depăşeşte graniţele fotbalului", a scris Marcel Ciolacu, luni pe Facebook

Liderul PSD a mai spus că "este o investiţie de peste 170 de milioane de euro, care va deveni un standard de modernitate al sectorului 2 în mandatul său de primar", se mai arată în postare.

"Deşi sunt un fan al unei mari rivale, le-am transmis suporterilor dinamovişti că imi doresc ca echipa de fotbal să aibă succes atât în seara asta, cât şi la meciul următor şi să rămână în prima ligă. Fiindcă una dintre cele mai frumoase galerii din România merită din plin asta!", a conchis Ciolacu, în postare.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. si Nastase a construit sali de sport..

    Ciordeala 

    Primul ministru are timp sa se ocupe de un stadion? WC-urile din curtea scolilor de la tara nu aduc voturi tovarasi?

    Te credem Ciolacule...marea rivala de care zici, este Gloria Buzău, tocmai ce-a promovat in Superliga, iar Dinamo a facut, in sfarsit, un meci bun in prima mansa cu Csikszereda si se pare ca vor ramane in Superliga.

    Asa ca intre-vedem o mare rivalitate intre ele in sezonul urmator, in play-out, pentru evitarea retrogradarii!

    "Deşi sunt un fan al unei mari rivale, le-am transmis suporterilor dinamovişti că imi doresc ca echipa de fotbal să aibă succes atât în seara asta...".

    Prostovane, "deși" nu își are rostul. Fără Dinamo, nu ați avea rival, covrigarule vopsit.

    Pe de altă parte, nici Dinamo nici FCSB de acum nu sunt urmașele vechilor echipe. Ele (vechile) ori nu mai există, ori sunt cele din liga a doua, cele ale ministerelor. Iar stadioanele sunt proprietatea statului, care le poate închiria (mai greu lui FCSB) sau nu altora. Ești de o prostie și ticăloșie nemărginite. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb