Ciolacu spune că "ciorna de Guvern" propusă de Cioloş are "şanse zero" să treacă prin Parlament

J.P.
Politică / 18 octombrie 2021

Ciolacu spune că "ciorna de Guvern" propusă de Cioloş are "şanse zero" să treacă prin Parlament

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că "ambiţia" lui Dacian Cioloş de a propune "o ciornă de Guvern cu şanse zero să treacă prin Parlament" înseamnă "o săptămână pierdută", conform Agerpres.

"O săptămână pierdută = 2.000 de morţi: asta înseamnă ambiţia lui Cioloş de a propune o ciornă de Guvern cu şanse zero să treacă prin Parlament! Când vorbeşti despre responsabilitate, dar o propui la Sănătate tocmai pe Mihăilă, cea care a recunoscut eşecul său major în a pregăti spitalele pentru valul patru al pandemiei, acesta este un cinism fără margini. Când sute de români mor zilnic, iar tu te agăţi de negocieri politice fără sens, asta arată o lipsă cumplită de empatie faţă de drama a mii de familii. Când matematica arată că schiţa ta de Cabinet-fantomă va strânge cele mai multe voturi contra din istoria Parlamentului, să insişti bezmetic în a prelungi criza politică în plin dezastru sanitar înseamnă, la final, iresponsabilitate. Alianţele politice se fac şi se desfac, economia se poate repara, dar vieţile pierdute nu le mai poate aduce nimeni înapoi", a scris Ciolacu, luni, pe Facebook.

Premierul desemnat Dacian Cioloş este aşteptat să depună luni, la Parlament, programul de guvernare şi lista Cabinetului.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Mihaila nu poate sa traga de spitale ca sa le largeasca sa intre mai multe paturi la ATI-uri.

    Voi, PSDul si AUR ati pus piedici in mod constant masurilor de combatere a pandemiei si in mod special ati pus piedici vaccinarii si v-ati opus oricarei variante de restrictionare, iar acum tipati ca suntem nepregatiti. Cu 30% rata de vaccinare si cu restrictii aproape zero toata vara, nicio tara din lume nu ar fi fost pregatita pentru valul 4. 

    Cate spitale ati construit voi, PSDistii, in toti anii de guvernare hoteasca? 

    Cateee? 

    Trebuia Mihaila sa cladeasca peste noapte spitale (pentru ca voi nu ati fost in stare in zeci de ani de guvernare) si saloane ATI ca sa incapa prostimea manipulata de televiziunile obediente voua si nevaccinata.

    Sunteti gretosi! 

    Cate spitale a cosntruit si cate a dotat Pintea spagara, specialista PSD?

    Nici unul! 

    In schimb s-a dovedit PSDista originala 100% si a luat mita cu ambele maini.

    1. Boule ,toate sunt dotate de pesede aveti guvren pnl usr de doi ani aveau timp sa constriasca spitale dar ei nu au reusit pe timp de pandemie sa cumpere medicamente dar sa mai faca spitale,

      Tu esti soțul "dnei" pintea? Ca te arăți foarte aprins si iubitor de moaște psd.

      Sunt un cetateam care nu mai suporta mincinile si manipularile voastre,daca pe vremea psd traiam decent acum cu voi am ajuns sclavi pe plantatie ,ciolos a calcat pe cadavre la Colectiv ,a guv.un an de ce nu a facut spitale,au dat guvernul psd jos cu ajutorul terfelistilor si nu au facut nimic sau au facut ceva au micsorat salariile au marit preturile la alimente si toate facturile si mai rau au instaurat dictatura,au facut imprumuturi cat toate guvernele la un loc si nu au fost in stare sa cumpere macar medicamente in spitale,nu au dat un test gratuit pentru covid ca fufa voastra mihaila nu a vrut sa ia banii europeni ca se suparau stapanii,atata tupeu si nesimtire ca la voi nu am vazut la nimeni

      Le-a dotat PSDul cu "Cutia spagii pentru PSD" si cu multi membrii (ciumetri) din clanurile PSD.

      Voi, sustinatorii PSD, aveti un limbaj elevat, ca si politica PSD-ului dealtfel. Va potriviti foarte bine, voi, hotii si prostii. 

      Voi aveti tupeu,nesimtire si sfidare cu caru,va blesteama lumea pe strada,toata tara a vazut cum furati pe timp de pandemie si voi o tineti langa cu psd ca asa aveti ordin de la partid,vorbesti de clanuri ,clanurile sunt la pnl usr in afara ca au furat banii tarii au mai mari si preturile o mafie de la un cap la altul

    Asta e mancatorul de rahat absolut, mediocritatea de la mare distanță...ca sa ma exprim elegant. Maciucar cu experiență de buzău.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb