Ciolacu: "Suntem în grafic ca pensiile să fie achitate înainte de Paşte"

F.D.
Miscellanea / 30 aprilie

Ciolacu: "Suntem în grafic ca pensiile să fie achitate înainte de Paşte"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi că plata pensiilor înainte de Paşte este "în grafic", relatează Agerpres.

"Încep cu anunţul că suntem în grafic, astfel încât pensiile să fie achitate, cum am promis, înainte de Paşte. Îi asigur pe români că rămânem la fel de hotărâţi şi cu privire la plata pensiilor recalculate în septembrie. Ştiu şi sunt ferm convins că vor mai fi până în septembrie zeci de ştiri că nu sunt banii necesari, însă datele din primul trimestru arată foarte clar: avem o majorare a încasărilor din contribuţii sociale cu peste 22 la sută, acesta fiind efectul creşterii numărului de locuri de muncă şi a salariilor", a spus Ciolacu, la şedinţa de Guvern.

El a precizat că va fi asigurată plata integrală a pensiilor recalculate, banii fiind deja cuprinşi în buget.

"Vom asigura plata integrală a pensiilor recalculate. Banii sunt deja prinşi în buget pentru întreg capitolul de pensii", a spus premierul.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Domnule CIOLACU.Sunt multi CLEVETITORI de PROFESIE in frunte cu OPOZITIA,care nu au crezut ca PENSIILE vor fi achitate de PASTE.La fel si cu PLATA din SEPTEMBRIE a PENSIILOR RECALCULATE. LATRAII,in loc sa manance CARNE de MIEL,MANANCA altceva. asa ca Romanii,se vor convinge ca cei care ii CANTA PROHODUL ROMANIEI,sunt defapt ANTIROMANI.!

    1. Sa nu uitam de subscrierile în oferta Fidelis din luna trecută. Statul și-a împrumutat cu o suma frumușică.

    Inflatie. Din inflatie de acolo sunt bani. Ca nu traieste nimeni mai bine ca i s-a marit salariul, in timp de inflatie reala la ce cumperi zilnic, mult mai mare decat asa zis-a marire.

    Din iunie mareste Ciolacu acciza pe banzina cu 50 de bani, ca na 8 lei/l ce- aia la romani, un fleac ne-a ciuruit. Plus salariul minim brut de la 3000 la 3300. Deci alte cresteri de preturi. Si iaca PUF a crescut PIB ul , incasarile la guvern, doar nivelul de trai a scazut, nu la ciorditorii din politica normal. 

    Numai prostii face acest covrigar.

    si la subventii au spus la fel. inainte de paste. bine ca mai intai au spus, sfarsitul lui februare, apoi 30 martie, acum "inainte de paste". tot verific contul de pfa degeaba. cica am fost la control si de aia. pff. in 4 noiembrie am semnat procesul verbal de control, si a iesit in regula. basca, ca subventiile sunt exact cat in 2019, euro tot cam ca-n 2019, dar preturile la orice plus 60-100%.

    1. nu-i vorba ca se pune su nu se pune pe masa de Paste, sau ce se pune. e vorba ca guvernul promite, fara sa-l intrebe nimeni, si nu livreaza.

    O "pasarica" de la Casa Nationala de Pensii, nu spun care, mi-a ciripit ca nu-s destui bani pentru plata pensiilor in avans, asa ca mai marele pafarist populist (Ciolacu) impreuna cu trompeta stridenta (Bucura-Oprescu) si cu habarnistul slugarnic (Bolos) s-au inteles sa "prioaritizeze" distributia pensiilor...pentru a mai obtine ceva castig electoral, avand in vedere marea majoritate a pensionarilor care isi mai iau pensia de la factorul postal fac parte din bazinul electoral al PSD.

    Toate bune si frumoase, dar Casele de Pensii nu au tiparit si distribuit TOATE cupoanele de pensii pentru a fi distribuite de factorii postali, aici ma refer la cei care isi incaseaza pensiile pe card, acestia urmand sa-si primeasca drepturile ceva mai incolo, dupa sarbatorile pascale. 

    Discriminare?!? DNA si Curtea de Conturi ar trebui sa se sezizeze sa veifice cum unii guvernanti manipluleaza banii pensionarilor in scopuri pur electorale. Poate dupa alegeri, dupa ce Ciolacu isi va frange gatul? 

    Factorii postali au fost chemati la munca sambata pe 27 aprilie ca sa inceapa distribuirea pensiilor si a cupoanelor postale (ore suplimentare? costuri suplimentare? abuz in serviciu Ciolacule?)...si au distribuit si ieri pe 29 si astazi pe 30 aprilie...si mai urmeaza ultima transa pe 2 mai.

    Dar pensiiile ce se vireaza pe card? Nema! Si nici cupoanele de pensie...,asa mi-a confirmat dl Mitica de la et.3 , care isi incaseaza pensia pe card. 

    1. Daca se confirmă, situația este mult mai gravă decat gainaria lui Dragnea cu alea două fufe plătite din bani publici (agenția condusa de fosta d-na Dragnea), care defapt lucrau la sediul PSD al lui Dragnea.

      Si uite-așa Ciolacu o sa-si deschidă covrigărie la Jilava.  

      Anonimule. Dupa ce ai bagat BOTU in PASARICA aleia de la CASA NATIONALA de PENSII,stergete pe bot ca esti plin de ceva rosu si ai grija de pasarica nevestiti ca o scarpina altii. De PASTE,dute la BISERICA sa faci o SPOVEDANIE si cerei iertare nevestiti.!

      Normal ca nu sunt bani. Statul psdnl e falit. Si oricum gaselnita asta electorala cu pensia in avans, inainte de paste se va intoarce tot impotriva lor. Si dc dau acum , pensionarul va cheltui, si dupa Paste... nema pensie pentru 6 SAPAMANI.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb