CITR scoate la licitaţie fabrica de sârmă şi produse din sârmă a Dan Steel Group Beclean S.A.

Media-Advertising / 14 iunie 2023

CITR scoate la licitaţie fabrica de sârmă şi produse din sârmă a Dan Steel Group Beclean S.A.

Consorţiul format din CITR FILIALA CLUJ SPRL, cu sediul în Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor nr. 48, et. 3, judeţul Cluj, înmatriculată la Registrul Formelor Organizate al U.N.P.I.R. sub nr. RFO II - 0760/25.04.2014 şi în Tabloul U.N.P.I.R. sub nr. 2B0760/25.04.2014 şi PRIME INSOLV PRACTICE SPRL, cu sediul în Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor nr. 52, parter, ap. 1-2, înmatriculată la Registrul Formelor Organizate al U.N.P.I.R. sub nr. RFO II 0488, în calitate de lichidator judiciar al DAN STEEL GROUP BECLEAN S.A. (în faliment, in bankruptcy, en faillite), cu sediul în Beclean, Str. Valea Viilor, Nr. 3, Judeţ Bistriţa-Năsăud, înregistrată la ONRC sub nr. J6/14/1991, atribuit în data de 08.02.1991, având CUI 573652, desemnat prin Hotărârea 87/2022 în dosarul nr. 142/112/2020, aflat pe rolul Tribunalului Bistriţa-Năsăud, Secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal, în conformitate cu hotărârea AC din 28.12.2022 şi a prevederilor Legii nr. 85/2014, organizează licitaţie publică cu strigare, cu preţ în urcare, pentru valorificarea următorului activ:

"Fabrica de sârmă şi produse din sârmă" - Pretul total de pornire la licitaţie este de 23.102.324 euro plus TVA.

Cu privire la TVA, se vor aplica prevederile legale în vigoare la data tranzacţiei.

Amplasamentul propus spre valorificare este situat pe strada Valea Viilor nr. 3, din localitatea Beclean, judeţul Bistriţa Năsăud. Proprietatea este delimitată de strada Valea Viilor şi calea ferată la Nord, la Vest de strada Valea Viilor, iar la Sud şi Est terenuri libere.

Activul este reprezentat de fabrica de producţie a sârmelor tari şi moi, respectiv produse derivate din sârmă, plase sudate, cuie, panouri de gard, sârmă ghimpată, etc, fiind compus din teren (406.606 mp), construcţii şi echipamentele aferente.

Licitaţia va avea loc în data de 23.06.2023, ora 12:00, la sediul PRIME INSOLV PRACTICE SPRL, situat în Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor nr. 52, parter, ap. 1-2. În cazul în care activul nu va fi valorificat, licitaţia se va relua în datele de 07.07.2023 respectiv 21.07.2023, la acelaşi preţ, locaţie şi oră.

Garanţia de participare este de 10% din preţul de pornire, fără TVA. Garanţia nu este purtătoare de TVA.

Detalierea completă a activului şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească ofertanţii pentru participarea la licitaţie se regăsesc în Caietul de sarcini aferent procedurii de valorificare.

Acesta poate fi achiziţionat de la lichidatorul judiciar, iar documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă în orice zi a săptămânii (24/7), cu cel puţin 24 de ore înainte de ora ţinerii licitaţiei, administratorului judiciar, în situaţia în care acestea se transmit prin mijloace de comunicare la distanţă (online). În cazul în care documentele vor fi depuse fizic la sediul organizatorului licitaţiei, acestea vor fi depuse în interiorul programului de muncă al lichidatorului judiciar.

Achiziţionarea Caietului de sarcini este obligatorie pentru participarea la licitaţie. Preţul caietului de sarcini este de 20.000 lei plus TVA.

Cei interesaţi pot obţine date suplimentare şi informaţii: la telefon 0737.888.997, pe adresa de e-mail andrei.besoiu@citr.ro şi pe site-ul http://sales.citr.ro/.

Persoanele interesate înţeleg că certificatul energetic urmează a se elabora pe cheltuiala acestora, după declararea acestora în calitate de câştigători ai licitaţiei, urmând a se stabili performanţă energetică a clădirii/unităţii de clădire[1] prin următorii indicatori de performanţă: a) clasa energetică; b) consumul total specific de energie primară; c) indicele de emisii echivalent CO_2; d) consum total specific de energie din surse regenerabile.

Se aplică clădirilor sau unităţilor de clădire atât noi, cât şi existente, pe tipuri de funcţiuni, după cum urmează: a) rezidenţial - colectiv sau individual; b) birouri; c) învăţământ; d) sănătate; e) hoteluri şi restaurante; f) activităţi sportive; g) comerţ; h) alte funcţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb