Clienţii Garanti BBVA îşi pot lua credite de nevoi personale şi Bonus Card exclusiv online

S.B.
Bănci-Asigurări / 26 iunie

Clienţii Garanti BBVA îşi pot lua credite de nevoi personale şi Bonus Card exclusiv online

Garanti BBVA continuă eforturile în direcţia digitalizării prin lansarea procesului de creditare online, care facilitează accesul rapid al clienţilor existenţi la credite de nevoi personale şi Bonus Card direct în aplicaţia Mobile Banking a băncii. Astfel, aceştia vor putea obţine un împrumut la orice oră, de oriunde din lume, fiind necesare doar un smartphone şi conexiune la internet.

Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generaţie şi a proceselor simplificate, Garanti BBVA le oferă clienţilor posibilitatea de a completa rapid cererile pentru obţinerea creditelor de nevoi personale şi solicitărilor pentru Bonus Card în cadrul aplicaţiei Mobile Banking, eliminând astfel necesitatea vizitelor personale la agenţiile băncii. Aplicaţia este disponibilă 24/7 de oriunde.

Cu soluţii rapide şi la îndemână, Garanti BBVA îşi propune să le ofere clienţilor săi timp în plus, pentru a-şi relua planurile puse pe pauză.

"Suntem încântaţi să lansăm procesul de creditare online, marcând astfel o nouă etapă în angajamentul nostru de a digitaliza ofertele şi de a optimiza experienţa clienţilor. Continuăm să ne concentrăm pe îmbunătăţirea călătoriei financiare a clienţilor Garanti BBVA, oferindu-le soluţii convenabile şi accesibile pentru a-şi realiza planurile. Cu noile noastre capacităţi online, clienţii existenţi pot acum să aplice pentru credite de nevoi personale şi pentru Bonus Card, produsul vedetă al Garanti BBVA, direct în aplicaţia Mobile Banking, din confortul propriei case sau din orice colţ al lumii, economisind timp preţios", a declarat Tolga Banyocu, Director General Adjunct, Aria Soluţii pentru Clienţi, Garanti BBVA.

Clienţii Garanti BBVA care aplică în Mobile Banking pentru Bonus Card primesc 200 de lei în puncte bonus, la aprobarea cardului de cumpărături, iar cei care solicită un credit de nevoi personale pot obţine o finanţare de până la 75.000 de lei, pentru o perioadă de maximum 60 de luni, cu o dobândă avantajoasă. Beneficiile sunt valabile până la data de 31 august.

Noile beneficii din aplicaţie sunt acum disponibile pentru clienţii existenţi. Toţi cei interesaţi să aplice online pentru un credit personal sau un Bonus Card trebuie să devină mai întâi clienţi ai băncii.

Garanti BBVA desfăşoară în această perioadă o campanie media de amploare, pentru a promova noua iniţiativă, sub sloganul "Reia planurile puse pe pauză". Banca îşi propune să informeze clienţii cu privire la beneficiile oferite prin aplicaţia Mobile Banking şi să îi încurajeze să profite de această nouă funcţie. De asemenea, îndemnul pentru cei care nu sunt încă clienţi Garanti BBVA este să îşi deschidă un cont şi să beneficieze ulterior de avantajele din aplicaţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb