Clifford Chance deschide un birou la Kiev

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 11 martie 2008

Clifford Chance, cea mai mare firmă de avocatură din lume, îşi va extinde prezenţa în Europa Centrală şi de Est prin deschiderea unui birou la Kiev, ca urmare a cererii crescute de servicii de asistenţă juridică în Ucraina, venite atât din partea clienţilor regionali, cât şi din partea celor internaţionali.

Biroul va fi deschis în cursul acestui an şi va asista clienţii, pentru început, în operaţiunile internaţionale, urmând ca, odată cu creşterea echipei, să devină un birou full-service.

"Biroul din Kiev ne va permite să facem faţă volumului din ce în ce mai mare de activitate din regiune, să ne întărim relaţiile cu clienţii regionali existenţi şi să oferim consiliere clienţilor globali care se extind pe pieţele în dezvoltare", a precizat Michael Cuthbert, Managing Partner Clifford Chance pentru Europa Centrală şi de Est. "Prezenţa în Kiev va contribui, de asemenea, la succesul operaţiunilor noastre în regiune, unde conducem deja în topul firmelor de profil. De altfel, Europa Centrală şi de Est reprezintă şi una dintre regiunile cu cea mai rapidă creştere din firmă" a adăugat oficialul Clifford Chance.

Biroul din Kiev va fi condus de Nick Fletcher, care până în prezent a deţinut funcţia de Managing Partner al biroului Clifford Chance din Varşovia.

Pe lângă avocaţii locali, o echipă de patru avocaţi ucraineni specializaţi în real-estate împreună cu Tomasz Stasiak, avocat din cadrul biroului din Varşovia, vor fi relocaţi la biroul din Kiev.

Clifford Chance este prezentă în regiune încă din 1991, când a deschis un birou la Moscova. Prezenţa regională a ajuns în prezent la 34 de parteneri şi peste 170 de avocaţi în birourile din Moscova, Varşovia, Praga, Budapesta şi Bucureşti.

*

Clifford Chance LLP este prima firmă globală de avocatură complet integrată, cu 27 de birouri în 20 de ţări şi mai mult de 3.800 de avocaţi în întreaga lume. Firma este organizată în mod global pe şase arii de practică: pieţe de capital, fuziuni şi achiziţii, afaceri bancare, litigii, real estate, taxe şi dreptul muncii.

Biroul din România al Clifford Chance, Badea Clifford Chance, a fost deschis în iunie 2006 şi numără în prezent 5 parteneri dintr-un total de 45 de avocaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb