Cluburile de noapte din Berlin caută soluţii pentru redeschidere

J.P.
Internaţional / 18 martie 2021

Cluburile de noapte din Berlin caută soluţii pentru redeschidere

Viaţa de noapte din Berlin a fost în mare parte restricţionată din cauza pandemiei de coronavirus, însă cluburile se pregătesc pentru a testa diferite strategii de redeschidere, informează DPA, potrivit Agerpres.

Berlin Club Commission, care reprezintă cele 300 de cluburi din capitala Germaniei, a prezentat miercuri un plan în şase puncte conţinând strategii precum testarea rapidă pentru depistarea coronavirusului sau colectarea de date referitoare la numărul vizitatorilor cu ajutorul unor aplicaţii dedicate.

Club Commission intenţionează totodată să ofere un ghid destinat cluburilor referitor la regulile de igienă şi să participe la proiecte de cercetare în scopul identificării sistematice a nevoilor din industrie şi a situaţiei economice din domeniu.

Posibilele scenarii pentru redeschidere vor fi testate cu prilejul unui prim eveniment pilot, un concert de mici dimensiuni desfăşurat la Saeaelchen, din Berlin, pe 27 martie, a mai precizat Club Commission.

Evenimentul a fost organizat cu participarea altor instituţii culturale precum Filarmonica din Berlin, teatrul Berliner Ensemble şi Opera Germană.

''Este un pas mic, dar important, care ar oferi o viziune pentru întreaga industrie după un an de la închidere'', a spus Pamela Schobess, directoarea comisiei.

Cluburile de noapte din Berlin sunt renumite în lumea întreagă, atrag un număr impresionant de turişti şi activităţi economice în fiecare an.

Datorită ajutoarelor guvernamentale şi a donaţiilor, niciunul dintre cele 300 de cluburi nu au fost nevoit să se închidă definitiv până acum, a precizat Club Commission, deşi nu au fost organizate în mod legal nicio petrecere sau concert de la debutul pandemiei, cu excepţia unor petreceri pe perioada verii.

Între timp, situaţia referitoare la coronavirus în capitala germană nu prezintă semne de îmbunătăţire, după ce două din cele trei trepte de alertă ajunseseră miercuri la nivelul roşu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb