Compania eVote devine membru ARIR

A.P.
Piaţa de Capital / 28 octombrie 2020

Compania eVote devine membru ARIR

Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) anunţă că eVote, companie ce asigură o soluţie completă pentru participarea facilă a acţionarilor în cadrul Adunărilor Generale ale Acţionarilor, se alătură ARIR în calitate de Membru Afiliat, potrivit unui comunicat de presă.

eVote a dezvoltat o platformă online de participare la şedinţele adunărilor generale ale acţionarilor care oferă flexibilitate şi asigură o mai bună conectivitate între companie și acționari.

Avantajele unei astfel de platforme constau în optimizarea resurselor materiale şi de timp, promovarea transparenţei şi responsabilităţii companiilor faţă de acţionari, acurateţea în numărarea voturilor și a cvorumului, calcule de prezenţă şi vot certificat.

Mihai Chişu, CEO & Co-fondator eVote:

"Ne-am alăturat ARIR întrucât credem în aceleaşi principii de guvernanţă corporativă şi ne dorim să le promovăm împreună. Cu atât mai mult în noul context companiile listate au avut nevoie sa identifice cea mai bună soluţie pentru una dintre problemele pieţei de capital, şi anume votul în cadrul Adunărilor Generale ale Acţionarilor. Soluţia dezvoltată de noi vine în sprijinul companiilor listate prin asigurarea accesului facil, transparenţei şi unui sistem de calcul corect al voturilor. O dezvoltare sănătoasă a pieţei de capital presupune participarea activă a tuturor părţilor interesate şi o mai bună conectivitate între companii şi acţionari care va produce efecte directe inclusiv în creşterea capitalizării companiilor."

Daniela Şerban, Preşedinte şi Co-fondator ARIR:

"Inovaţia, accesul rapid la informaţii şi participarea activă în luarea deciziilor sunt esenţiale pentru dezvoltarea pieţei de capital. Ne dorim să aducem constant în sprijinul membrilor noştri, dar şi al pieţei de capital în general, modalităţi de facilitare a interacţiunii tuturor jucătorilor din acest domeniu. Susţinem comunicarea proactivă, transparenţa în luarea deciziilor şi accesul investitorilor facil la companii pentru o dezvoltare sustenabilă."

eVote a fost fondată de Bogdan Iliescu, bancher de investiţii din România cu peste 20 de ani de experienţă în privatizări, fuziuni, achiziţii şi pieţe de capital, Mihai Chişu, broker din piaţa de capital autohtonă şi Ionuţ Albu, antreprenor în domeniul IT cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu, din dorinţa de a oferi soluţii pentru piaţa de capital din România.

eVote este a cincea organizaţie care se alătură Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România în calitate de Membru Afiliat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb