COMUNICAT DE PRESĂ Au început activităţile proiectului "Sistem multi-senzor pentru estimarea stării de oboseala, somnolenţă şi a nivelului de stres cu aplicabilitate în infrastructurile critice"

Comunicate de presă / 14 august 2020

Au început activităţile proiectului "Sistem multi-senzor pentru estimarea stării de oboseala, somnolenţă şi a nivelului de stres cu aplicabilitate în infrastructurile critice"

Începând cu data de 17.07.2020, societatea BIOMA DELLY TRADING SRL, beneficiar al finanţării, demarează activităţile proiectului cu SMIS 111022, Contract de finanţare nr. 316/17.07.2020. Proiectul are o durată de 18 de luni, finalizându-se la data de 16.01.2022.

Obiectivul general al proiectului, în corelaţie cu prevederile POC Axa prioritara 1, acţiunea 1.2.1, îl reprezintă stimularea inovării în cadrul companiei de tip start-up, BIOMA DELLY TRADING SRL, prin realizarea unui sistem multi-senzor pentru estimarea stării de oboseala, somnolenta si a nivelului de stres a piloţilor de aeronave, conducătorilor de vehicule si personalului din infrastructurile critice, bazat pe analiza densităţii spectrului de putere (PSD) al electroencefalogramei (EEG) si corelarea cu ritmul cardiac (ECG) sau a celui respirator. In cadrul acestui proiect se propune colectarea datelor EEG si ECG, utilizându-se un sistem senzorial de tip casca (contact fix) sau capacitiv (fără contact fix). Faţă de sistemul capacitiv utilizat in prezent, pentru colectarea datelor ECG se propune un nou sistem de senzori care nu implică contact fizic. Cu ajutorul acestui sistem de monitorizare, analiza si diagnoza se realizează creşterea securităţii în domeniul infrastructurilor critice şi a serviciilor aferente acestora.

Proiectul are o valoare totală de 1.002.936,52 lei, reprezentând de 834.656,78 lei cheltuieli totale nerambursabile, 92.739,64 lei contribuţie proprie şi 75.540,10 lei cheltuieli neeligibile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb