COMUNICAT DE PRESĂ O lume întreagă priveşte spre Franţa: Ce aduce vizita lui Jacques Attali la Bucureşti

Comunicate de presă / 7 mai 2012

O lume întreagă priveşte spre Franţa: Ce aduce vizita lui Jacques Attali la Bucureşti

La scurt timp după alegerea lui Francois Hollande drept noul preşedinte al Franţei, fostul consilier prezidenţial al lui Francois Mitterand, fondator şi primul Preşedinte al Băncii Europene pentru Reconstrucţie si Dezvoltare, actualmente Preşedinte al Comisiei de Creştere Economică a Franţei, Jacques Attali vine la Bucureşti, la cea de-a 9-a ediţie a FORUMULUI FINANCIAR, ce are loc în perioada 22-24 mai 2012.

Cum se transformă Europa în noua epocă a socialistului Hollande şi care va fi impactul programului său de creştere economică asupra ţărilor Europei de Sud-Est - acestea sunt câteva dintre subiectele de pe agenda de discuţii a Preşedintelui Comisiei de Creştere Economică a Franţei, cu ocazia vizitei sale la Bucureşti. Unul dintre cei mai mari 100 de intelectuali ai lumii contemporane (Foreign Policy Magazine), Jacques Attali se va întâlni la Bucureşti, între alţii, cu Alexandre Maymat, Preşedintele BRD Groupe Societe Generale, Ionuţ Costea, Preşedintele Eximbank, Steven van Groningen, Preşedintele Raiffeisen Bank, Radu Graţian Gheţea, Preşedinte CEC Bank, Ioan Hidegcuti, Preşedintele Fondului Român de Contragarantare, Timothy Ash, Director pentru Europa de Est, RBS UK, Dieter Merz, Director Dezvoltare, MIG Bank, Elveţia.

La FORUMUL FINANCIAR 2012, Bucureştiul devine şi în acest an capitala financiară a Europei de Sud-Est. Peste 400 de delegaţi din 10 ţări europene vor participa la întâlnirea cu Jacques Attali, într-un dialog de anvergură despre transformarea regulilor de business în Europa de Sud-Est şi soluţiile de adaptare la o lume în continuă schimbare.

Organizat în fiecare an în luna mai la Bucureşti, FORUMUL FINANCIAR este evenimentul anual de referinţă al mediului financiar-bancar din Europa de Sud - Est, în cadrul căruia laureaţi ai premiului Nobel, analişti internaţionali de top, guvernatori ai băncilor centrale din regiune, preşedinţi de burse, miniştri de finanţe, lideri de companii descompun mecanismele financiare, analizează tendinţe, dezbat marile provocări din economie, propun soluţii. Celebrul "Profet" al crizei, Nouriel Roubini sau laureaţii Nobel în economie Joseph Stiglitz, Edmund Phelps şi Edward Prescott sunt doar câteva dintre vedetele internaţionale de prestigiu care au vizitat România cu ocazia ediţiilor anterioare ale FORUMULUI FINANCIAR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb