Concert cu sute de chitarişi la Muzeul Astra

O.D.
Ziarul BURSA #Cultură / 17 septembrie 2021

Muzica folk-rock poate fi cântată în orice fel de spaţiu, important să existe public interesat de acest gen. Muzeul Astra găzduieşte, începând de azi până duminică, cel mai mare eveniment din ţara noastră dedicat chitariştilor - Guitar Meeting, ediţia a VII-a. Vor avea loc Concertul Manifest, la care cântă sute de chitarişti participanţi, concerte live în aer liber susţinute de Bucovina, Cargo şi Mircea Vintilă, seria Young Revolution ce aduce în atenţie trupe tinere, ateliere, masterclass-uri, expoziţii, proiecţie de film, lansare de carte şi alte activităţi.

Potrivit organizatorilor: "În acest an, prin tema ediţiei "Experience", organizatorii încurajează chitariştii să iasă din mulţime şi să se facă auziţi prin sunetele de chitară, în cadrul Concertului Manifest - cel mai spectaculos şi emoţionant moment al întregului festival, atât pentru participanţi, cât şi pentru publicul larg. Evenimentul are loc sâmbătă, 18 septembrie 2021, începând cu ora 17:00, la Muzeul Astra din Sibiu. În cadrul marelui concert, sute de chitarişti vor cânta în acelaşi timp un playlist format din 17 piese folk-rock, româneşti şi internaţionale, multe dintre ele fiind interpretate chiar împreună cu autorii acestora.Pentru prima dată la Guitar Meeting, membrii trupei Bucovina vor urca pe scenă pentru a cânta bine-cunoscutele piese "Straja" şi "Spune tu vânt" alături de participanţi, iar trupa Cargo va da tonul unor momente muzicale cu adevărat speciale, dedicate pieselor "Românie te strig" şi "Zi de Zi". Şi-au mai anunţat prezenţa la eveniment membrii Trooper, foarte iubiţi de publicul rock din Sibiu şi cunoscutul artist Mircea Vintilă, cu toţii impresionaţi de amploarea şi emoţia transmisă de ediţiile trecute ale Concertului Manifest".

În toate cele trei zile ale festivalului se vor putea vizita două expoziţii inedite. Guitar Heroes Expo este un repertoriu vizual, care surprinde trăirile intense ale chitariştilor de la ediţiile trecute, prin intermediul unei selecţii de fotografii de mare impact. Guitar Afterlife Expo reuneşte o serie de chitare vechi, recondiţionate, care au fost transformate în adevărate obiecte decorative, în cadrul celor 2 proiecte conexe: Painted Sounds (tineri artişti care pictează în timpul concertelor, lăsându-se inspiraţi de sunete) şi Guitar Art Craft (chitarele vechi care primesc o nouă viaţă, devenind funcţionale sau de decor).

În cadrul festivalului vor avea loc şi o serie de masterclass-uri de chitară şi voce dedicate artiştilor. Pentru publicul larg, organizatorii au pregătit atât o zonă de ateliere tematice pentru familii şi copii, împreună cu Muzeul Astra, cât şi o zona de ateliere de muzică - Born to Play, în parteneriat cu Music Hub. Accesul la toate evenimentele din cadrul Guitar Meeting se face prin achiziţionarea unui bilet la Muzeul Astra de la intrarea în locaţie sau online (de pe site-ul Muzeului Astra) şi este permis, conform reglementărilor în vigoare: exclusiv persoanelor care fac dovada vaccinării complete, prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR / antigen rapid sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Minorii până la 16 ani sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment şi de la verificarea în registrul electronic de vaccinare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb