Conducerea Hotelului Aurelius dă vina pe un angajat pentru neregulile descoperite

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii / 8 februarie 2013

După ce autorităţile braşovene au descoperit 15 kilograme de alimente alterate, conducerea executivă a Hotelului "Aurelius - Împăratul Romanilor" s-a văzut pusă în situaţia de a distribui, ieri, un drept la replică, deşi i s-a oferit posibilitatea de a se apăra încă din ziua scandalului.

Potrivit documentului, "de la deschiderea hotelului nu a fost înregistrat niciun incident sau reclamaţie în ceea ce priveşte calitatea serviciilor de cazare şi alimentaţie publică". "Incidentul menţionat priveşte în fapt neglijenţa unui angajat al nostru care a depozitat anumite produse alimentare nedestinate consumului public. Faţă de acesta s-au luat măsuri de sancţiuni pecuniare şi disciplinare şi toate neregulile au fost rezolvate cu promptitudine", se mai arată în comunicatul instituţiei hoteliere.

Mai mult, "blocul alimentar numărul 2 - unde au fost constatate nereguli - este folosit doar ocazional la anumite evenimente, iar în această perioadă nu era organizat niciun eveniment".

Reamintim că miercuri, în urma unor controale realizate de Autoritatea Naţională pentru protecţia Consumatorului, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţia de Sănătate Publică şi de către reprezentanţi ai Prefecturii Braşov, s-a luat decizia suspendării temporare a activităţii restaurantului Hotelului Aurelius - Împăratul Romanilor, clasat la cinci stele. "Am găsit 15 kilograme de alimente expirate. Că e somon, că e carne, că e brânză - e altă poveste. Noi i-am instruit pe aceşti oameni. Trei ore le-am explicat cum să îşi facă aprovizionarea, cum să se comporte pentru a respecta legislaţia în domeniu. Dacă ei nu vor, noi suntem de părere că trebuie să avem toleranţă zero pentru acest gen de activităţi", ne-a declarat Dorin Enache, directorul DSVSA Braşov.

În perioada 17-22 februarie la Braşov se va desfăşura Festivalul Olimpic al Tineretului Euro­pean, ajuns la cea de-a 11-a ediţie şi la care vor participa reprezentanţi din 46 de ţări. În această lună, la Aurelius urmează să fie cazate o serie de delegaţii participante la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE).

Hotelul este deţinut de omul de afaceri sibian Aurel Muntean, care are o avere estimată la 145 - 150 de milioane de euro, potrivit topului Forbes 500 Miliardari. Acesta nu a răspuns telefoanelor noastre repetate pentru a-şi prezenta punctul de vedere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb