Conference League: FCSB şi CFR Cluj s-au calificat în grupe

O.D.
Sport / 26 august 2022

Conference League: FCSB şi CFR Cluj s-au calificat în grupe

FCSB s-a calificat în grupele Conference League, trecând în play-off de echipa norvegiană Viking, scor 3-1 în manşa secundă, disputată în deplasare. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Viking.

Edjouma a deschis scorul în minutul 2 pentru FCSB, lovitură de cap la centrarea lui Florinel Coman. În minutul 25 portarul Târnovanu l-a agăţat în careu pe Karlsbakk şi Tripic a transformat penalti-ul acordat de arbitru. Cordea a marcat cu un şut de la distanţă în minutul 53, iar în minutul 90+4 Radunovic a transformat un penalti calificând echipa FCSB în grupele Conference League.

Formaţia CFR Cluj s-a calificat în grupele Conference League, trecând în play-off de echipa slovenă Maribor, scor 1-0 în manşa secundă, disputată pe teren propriu. În tur, scorul a fost 0-0. La Cluj-Napoca, a marcat Cvek, în minutul 90.

Universitatea Craiova a pierdut în urma loviturilor de departajare, scor 4-5 (1-1), manşa secundă a play-off-ului Conference League, meci pe care l-a disputat în deplasare, şi a ratat astfel calificarea în grupele competiţiei. În tur, scorul a fost 1-1.

Primele 90 de minute ale meciului din Israel s-au încheiat la egalitate, 0-0, astfel încât a fost nevoie de prelungiri. Roguljic a deschis scorul în minutul 105 din lovitură liberă, dar Hapoel a egalat în minutul 105+1 prin Hemed. La lovituri de departajare pentru Hapoel au marcat Suleymanov, Keltjens, Helder Lopes şi Dadya, iar pentru Craiova au marcat Roguljic, Nistor şi Găman, în timp ce Andrei Ivan şi Bancu au ratat.

Tragerea la sorţi a grupelor Conference League este programată vineri, la ora 15.30, la Istanbul.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. am vrut sa urmaresc emisiunea lui Radu Naum de dupa meciuri dar nu am rezistat din cauza imaginilor stupide repetate la infinit cu jucatorii stelei care se pupau si se imbratisau de parca batuse pe Real Madrid . reveneam mereu si erau aceleasi imagini enervante prin repetitia lor infinita . totusi pe cine are in regie digi , de tortureaza oamenii in asa mod ?

    1. Cainii latra,Becali isi vede de echipa lui si anul acesta o sa fie anul FCSBului. Aseara,FCSB,le-a inchis gura la toti ATARNATORII din fotbalul romanesc care isi dau cu parerea despre Becali si FCSB. Dupa ce inaintea meciului cu norvegienii,toti acei atarnatori care giovlaie pe la toate televiziunile sau mazgalesc pe la ziarele de sport,sustineau ca FCSB,nu are echipa si deci nu o sa se califice. Dupa meci,pe la toate emisiunile sportive,atarnatorii (analizau) jocul FCSB iar unii chiar si dupa calificare criticau unii dintre jucatori.Domnule becali. Nu trebuie sa il mai asteptati pe (zeul) safranco,un fel de mesi in conceptia unor ziarici si atarnatori. In europa,sunt destui atacanti care nu si-au gasit echipa ,asa ca acum,aveti bani ca sa aduceti un atacant care sa dea goluri,nu ca acest rusu,unf fel de RASU in loc de rusu. Am sa o spun in continuare ca,Becali,prin achizitionarea de jucatori romani,contribuie la mentinerea in viata a ligi 1 din romania.Felicitari jucatorilor si antrenorului Dica precum si lui becali,pentru palmele date acestor capuse numite atarnatori. Succes la tragerea la sorti.Indiferent cu ce echipe vor cadea cei de la FCSB,stadionul national ar trebui marit,intrucat romanii sunt dornici de spectacol pe teren si satui de palavragelile de prin studiourile tV.SUCCES.!

      meritul este in principal al lui Dica , pina si becali a spus ca nu se mai baga

      la echipa . eu nici acum nu inteleg de ce l-a schimbat data trecuta . 

      p.s. eu nu am criticat Steaua si nici macar becali , ci postul stupid digi 24 care a dat timp de o ora ,10 secunde de imagine in bucla , sub forma de tortura .

    A ouat gaina o margica fecesebista, marca Mitza biciclista...

    In afara de CLOACA jijisport mai exista si un radio finantat de fameglia firea pandele unde golanasi semidocti isi fac veacul neluati de nimeni de gulere ; ma refer la lichele de tipul viorel grigoroiu, ionel lutan sau un borfas cu nume de cartier "Sile liber"

    Epoca fanariotilor era parfum pe langa analfabetii astia, derbedei pe deasupra... Mai ales viorel grigoroiu ce a raspuns ca un golan de cartierul Ferentari, de pe vremea lui Vanghlie, cand un ascultator denunta ponderea maxima a stirilor sportive, din ograda oierului national ! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb