CONFERINŢA BURSA "ANTREPRENORIATUL FEMININ" / MARIA GRAPINI, EUROPARLAMENTAR: "Succesul nu-l poţi păcăli, el este rezultatul muncii şi al vocaţiei"

Alina Vasiescu
Ziarul BURSA #Companii / 16 mai 2018

MARIA GRAPINI, EUROPARLAMENTAR

MARIA GRAPINI, EUROPARLAMENTAR

Succesul în afaceri sau în muncă este rezultatul perseverenţei şi al vocaţiei, consideră doamna Maria Grapini, europarlamentar umanist, menţionând că succesul "nu poate fi păcălit".

Maria Grapini spune: "Din punctul meu de vedere, succesul nu-l poţi mitui, nici păcăli, în timp. El este rezultatul muncii tale, al eforturilor şi perseverenţei, respectiv al vocaţiei. Aşadar, plăteşti un preţ pentru succes, dar odată ce ai plătit, succesul este al tău".

Conform spuselor europarlamentarului, cine se bucură de succes a ştiut să negocieze atât în afaceri, cât şi în viaţa personală, în condiţiile în care "toată viaţa este o negociere". Domnia sa afirmă: "Dacă nu poţi să negociezi cu familia să te lase să te dezvolţi, nu ai să fii o bună femeie de afaceri. În afaceri găseşti cele mai dure negocieri".

Pe de altă parte, doamna Grapini aduce în atenţie faptul că nimeni nu trebuie să accepte funcţii pentru care nu are com­petenţă. Europarlamentarul român precizează: "Unul din principiile mele de viaţă, pe care l-am învăţat de la părinţi, este să nu îţi asumi un loc, să nu accepţi funcţii pentru care nu ai competenţe".

De menţionat că, luna aceasta, Maria Grapini a vorbit, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Timişoara, despre femeile-reper ale României, sub titulatura "Femei de succes în Anul Centenarului".

Doamna Grapini a afirmat la evenimentul de la Timişoara: "Valorile nu aduc un plus societăţii dacă nu sunt dublate de caracter! Trebuie să fim inspiraţi, dar şi integri! Nu sunt o feministă în cote extreme, însă trebuie să recunoaştem că femeile sunt înzestrate cu un simţ aparte şi ce bine că e aşa! Nu vă fie frică de femei, implicaţi-le, colaboraţi cu ele, egalitatea de şanse trebuie să nu mai reprezinte o problemă, niciunde în lume".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb