CONGRESMEN AMERICAN: "România e într-o regiune sensibilă a lumii, agresiunea Rusiei continuă să fie o problemă"

Mina Irina
Politică / 9 iunie 2017

Devin Nunes (Sursa foto: Wikipedia)

Devin Nunes (Sursa foto: Wikipedia)

România e într-o regiune sensibilă a lumii, agresiunea Rusiei continuă să fie o problemă, însă SUA contează pe ţara noastră şi o susţine, a declarat Devin Nunes, şeful Comisiei pentru Intelligence din Camera Reprezentanţilor, cu ocazia decorarii de către preşedintele Iohannis, potrivit Hotnews.

Devin Nunes a declarat, transmite sursa: "România e plasată într-o zonă sensibilă a lumii, unde agresiunea Rusiei continuă să fie o problemă. SUA se bazează pe aliaţii noştri din estul Europei, contăm pe România şi vom fi acolo să vă susţinem".

"E o mare onoare pe care ne-o faceţi, nu se întamplă foarte des ca membrii Congresului sa fie recunoscuţi de un şef de stat. Faptul că v-aţi făcut timp să veniţi aici să vă arătaţi preţuirea faţă de membrii legislativului este de apreciat", a mai spus Nunes, adăugând că "sunteţi reprezentat foarte bine de ambasador şi suntem încântaţi că aţi adus aici şi ceilalţi membri ai echipei".

Devin Nunes este unul dintre fidelii lui Donald Trump. Membru al echipei de tranziţie a acestuia, Nunes l-a apărat constant pe Trump în faţa acuzaţiilor că membrii echipei sale ar fi avut legături cu Rusia. Mai mult, Nunes a făcut publice informaţii conform cărora comunicaţiilor unor membri ai echipei Trump au fost interceptate accidental de serviciile americane de informaţii, relatează Hotnews.

Iohannis a decorat joi la Capitoliu cinci congresmeni americani pentru contribuţia la întărirea parteneriatului strategic dintre cele doua ţări: Mike Turner (co-preşedinte al grupului de prietenie cu România) şi alţi trei membri ai grupului (Mike Rogers, Jackie Walorski şi Robert Aderholt), precum şi Devin Nunes, preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor, conform sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb