Cora deschide al doilea magazin-concept multicanal cora Urban

Comunicate de presă / 17 iunie 2021

Cora deschide al doilea magazin-concept multicanal cora Urban

Cora continuă dezvoltarea conceptului cora Urban prin deschiderea unui nou magazin în Bucureşti, situat în zona Pieţei Victoria, pe Bd. Ion Mihalache nr. 40 şi confirmă astfel promisiunea de a veni cât mai aproape de clienţi cu o gamă de produse adaptate nevoii acestora, conform unui comunicat remis redacţiei.

cora Urban este un concept inedit, lansat la începutul acestui an, care integrează trei servicii - ridicarea produselor comandate online pe www.cora.ro, shoppingul de proximitate şi cora Express, prin care clienţii primesc comenzile acasă în maximum 60 de minute de la plasarea lor, cu ajutorul partenerilor cora - Foodpanda şi Glovo.

"Ne ţinem promisiunea de a dezvolta reţeaua cora Urban, gândită să ofere clienţilor acces rapid la peste 40.000 de produse prin magazinul online şi la peste 3.000 de produse pe rafturile magazinului. cora Urban Mihalache are o poziţie centrală, într-o zonă urbană densă, pentru a-i ajuta pe clienţi să minimizeze timpul necesar cumpărăturilor şi să maximizeze timpul dedicat familiei. O premieră a cora Urban Mihalache este aceea că testăm oferta şi adaptăm produsele din magazin în funcţie de cerere. De asemenea, dorim să funcţionăm ca o piaţă de desfacere pentru alte afaceri aflate în proximitatea magazinului, prin încheierea de parteneriate cu diverşi producători. Un astfel de exemplu poate fi o brutărie artizanală de la care să achiziţionăm pâinea pe care o vom vinde apoi în magazin. Este o relaţie benefică pentru toată lumea", a spus Pascal Aigle, directorul de dezvoltare cora Romania şi cel care a implementat proiectul cora Urban.

cora Urban oferă o experienţă de cumpărături completă tuturor categoriilor de consumatori, prin aceea că îmbină comerţul online cu cel tradiţional. Cei care preferă ecommerce-ul pot plasa comanda pe site-ul www.cora.ro, care va fi livrată în maximum 12 ore la magazin, punctul de ridicare a comenzii. De pildă o comandă plasată dimineaţa, înainte de plecarea la serviciu, este gata de ridicat seara în drum spre casă. Pentru cei mai grăbiţi este disponibil serviciul coraExpress, iar pentru cei care au de făcut cumpărături de ultimă oră, magazinul cora Urban îi aşteaptă lângă casă cu un program zilnic între 07:00 - 21:00, care însă poate fi extins la cererea clienţilor.

Dispus pe o suprafaţă de 100 mp, magazinul este organizat intuitiv astfel încât clienţii să găsească rapid produsele favorite. Gama bio este bine reprezentată la raft, la fel ca şi legumele, fructele, sortimentele ready to eat (salate, sandvişuri, sucuri), produsele pentru îngrijirea copiilor, mâncarea pentru animalele de companie, băuturile, articolele pentru casă, produsele proaspete din laboratoarele de cofetărie şi patiserie cora, carnea de provenienţă românească, tranşată de măcelarii cora. Oferta magazinului este completată de dulciuri, îngheţată, produse proaspete de panificaţie, lactate.

În magazin vor fi disponibile o imprimantă şi un terminal pentru plata facturilor, din dorinţa de a oferi clienţilor cât mai multe soluţii pentru eficientizarea timpului lor.

În acest nou proiect cora pune accent şi pe relaţia consumatorilor cu personalul magazinului, pe care ne-o dorim cât mai apropiată, aşa cum era pe vremuri relaţia cu băcanul sau măcelarul de la colţul străzii. În acest sens, clienţii cora Urban pot afla relaţii despre produsele disponibile în magazinul din Bd. Ion Mihalache contactând echipa telefonic la numărul 0751012633.

cora Urban se înscrie în strategia locală a cora, al cărei punct central este accelerarea dezvoltării e-commerce-ului. Compania, care are o reţea de 10 hipermarketuri în România, va continua expansiunea conceptului cora Urban prin deschiderea de magazine în Capitală şi în marile oraşe în care este prezentă. Primul magazin cora Urban a fost inaugurat în luna februarie a acestui an în complexul Avangarde City din Militari Residence, în Bucureşti - Dudu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb