Corteva Agriscience - creştere cu 23% a afacerilor în 2023

F.D.
Companii / 20 februarie

Corteva Agriscience - creştere cu 23% a afacerilor în 2023

Corteva Agriscience, firmă internaţională de cercetare şi dezvoltare în agricultură, raportează o creştere organică a afacerilor de 23% în România şi Republica Moldova în 2023, comparativ cu anul precedent. Rezultatele continue sunt atribuite angajamentului Corteva de a ajuta fermierii să-şi crească productivitatea şi profitabilitatea, furnizând un portofoliu puternic de produse şi servicii care integrează genetica avansată, soluţii inovatoare de protecţie a culturilor şi agricultura digitală, conform unui comunicat de presă al companiei.

Datele privind vânzările nete de produse de protecţie a culturilor demonstrează o creştere organică puternică de aproape 35% în cele două ţări, susţinută de un portofoliu extins de soluţii inovatoare pentru fermierii români şi moldoveni. În categoria erbicidelor, vânzările au crescut organic cu 39%, datorită cererii fermierilor pentru soluţii eficiente în controlul buruienilor. Cele mai populare erbicide în 2023 în România au fost Korvetto şi Pallas 75 WG, iar în Republica Moldova Cordus® Forte şi HelianthexTM. Vânzările de fungicide au înregistrat o creştere organică excepţională de 34% în ambele ţări, confirmând eficacitatea soluţiilor inovatoare ale Corteva în combaterea bolilor plantelor, în special cu produsul de top Verben. În plus, segmentul Tehnologiilor Aplicate Seminţelor (SAT) a înregistrat o creştere organică cumulativă de 28% în România şi Republica Moldova.

Pe categoria de seminţe, Corteva Agriscience raportează o creştere organică de aproape 15% în vânzări în ambele ţări, alimentată de cererea crescută de hibrizi de porumb din portofoliul Pioneer® Optimum® AQUAmax® care asigură randamente ridicate chiar şi în condiţii de secetă. Aceste progrese întăresc angajamentul continuu al Corteva de a furniza fermierilor tehnologii de vârf, contribuind la îmbunătăţirea performanţei şi durabilităţii în sectorul agricol prin lansarea de noi hibrizi cu performanţe genetice impresionante.

"Anul trecut a fost remarcabil pentru Corteva Agriscience, cu performanţe excelente pe toate segmentele de produse, atât în România, cât şi în Republica Moldova. Compania se poziţionează ferm în fruntea industriei, recunoscută ca lider în furnizarea de soluţii integrate pentru fermieri, oferind un portofoliu diversificat de seminţe şi produse de protecţia culturilor, susţinut de o echipă dedicată şi extrem de motivată. Această creştere a afacerilor reflectă angajamentul nostru profund faţă de inovaţie şi dezvoltarea tehnologiilor agricole de vârf, care vor continua în 2024, urmând viziunea Corteva pentru un viitor prosper şi sustenabil pentru fermieri," a declarat Jean Ionescu, Country Leader pentru România şi Republica Moldova la Corteva Agriscience.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb