Corteva Agriscience - creştere cu 40% a vânzărilor, în primele nouă luni ale anului

F.D.
Companii / 22 noiembrie 2023

Corteva Agriscience - creştere cu 40% a vânzărilor, în primele nouă luni ale anului

Corteva Agriscience înregistrează o creştere de aproape 41% a vânzărilor nete de produse de protecţia plantelor în România şi Republica Moldova pentru primele 9 luni ale anului 2023, comparativ cu aceeaşi perioadă de raportare a anului precedent. În plus, datele privind vânzările de seminţe arată o creştere de 12%, susţinută de performanţa vânzărilor de hibrizi din noua generaţie (Optimum® AQUAmax®), Pioneer® fiind lider absolut în vânzările de seminţe din România şi Republica Moldova, conform unui comunicat de presă al companiei.

Compania a înregistrat în România progrese remarcabile pe diverse categorii de produse în primele 9 luni ale anului 2023. Vânzările nete la nivel national în categoria erbicidelor au crescut cu 40%, evidenţiind creşterea cererii pentru soluţiile eficiente de combatere a buruienilor oferite de Corteva, precum Korvetto şi Pallas, care au adus contribuţii semnificative, demonstrându-şi eficacitatea în satisfacerea nevoilor diversificate ale agriculturii moderne. În ceea ce priveşte veniturile pe moleculă, substanţa activă Arylex active se evidenţiază ca o soluţie de top pentru controlul buruienilor. Fungicidele au înregistrat o creştere excepţională cu 23%, semnalând succesul ofertelor inovatoare ale Corteva în gestionarea combaterii bolilor, conduse de Verben, cu o cotă în venituri. Insecticidele, inclusiv nematocidul Vydate®, au înregistrat o creştere constantă de 19% în România, reflectând eficacitatea acestor soluţii de control al dăunătorilor. Segmentul de Tehnologii Aplicate Seminţelor (SAT), cu accent pe Ympact®, a înregistrat o creştere importantă de 21%.

În piaţa seminţelor din România, în primele 9 luni ale anului 2023, Corteva Agriscience a înregistrat o creştere semnificativă procentuală prin brandul Pioneer® în toate segmentele de culturi, comparativ cu perioada similară din 2022. Această creştere se datorează lansării de noi hibrizi, cu performanţe genetice impresionante. Mai mult, creşterile Pioneer® sunt semnificative pe segmente comparativ cu anul anterior în perioada raportată la nivel naţional: porumbul cu 27%, soia cu 46% şi rapiţa cu 12.5%. Aceste progrese semnificative întăresc angajamentul Corteva de a oferi fermierilor soluţii de ultimă generaţie, promovând astfel creşterea productivităţii şi sustenabilitatea în agricultura modernă.

"Acest an marchează o perioadă excepţională pentru compania noastră, obţinând rezultate foarte bune pe toate categoriile de produse, atât în România, cât şi în Republica Moldova. Corteva Agriscience este compania numărul unu în furnizarea de soluţii combinate (seminţe şi produse de protecţia plantelor) pentru fermieri, cu o echipă dedicată şi un mix echilibrat de produse", a declarat Jean Ionescu, Country Leader România şi Republica Moldova.

În ansamblu, creşterea subliniază angajamentul Corteva Agriscience faţă de inovaţie şi creşterea de soluţii agricole de ultimă generaţie, poziţionând compania ca lider în peisajul dinamic şi în evoluţia agricolă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb