Corteva Agriscience şi Bioceres Crop Solutions accelerează disponibilitatea produselor biologice, în Europa

T.B.
Companii / 8 august 2023

Corteva Agriscience şi Bioceres Crop Solutions accelerează disponibilitatea produselor biologice, în Europa

Corteva Agriscience (Corteva) (NYSE: CTVA) şi Bioceres Crop Solutions Corp. (Bioceres) (NASDAQ: BIOX) au anunţat incheiat comercial exclusiv, pentru a creşte disponibilitatea soluţiilor biologice, pe piaţa din Europa, potrivit unui comunicat transmis pentru bursa.ro.

Astfel, Corteva Agriscience şi Bioceres Crop Solutions vor lucra împreună în scopul accelerării proceselor de reglementare necesare pentru a introduce, pe piaţa europeană, un bioinsecticid de ultimă generaţie, dezvoltat de Subsidiara Pro Farm a Bioceres, se arată în comunicat.

Produsul este un insecticid biologic, care este la fel de eficient ca şi insecticidele convenţionale şi este adecvat pentru practicile agricole tradiţionale, culturile ţintă fiind cele de porumb, cereale, precum şi culturile de floarea-soarelui şi de rapiţă. Odată omologat, Corteva Agriscience va deveni distribuitorul unic, în Europa, cu ajutorul echipei Seed Applied Technologies (SAT) şi va putea aplica această tehnologie şi pe genetica marca Pioneer, se mai arată în comunicat. În plus, Corteva Agriscience va continua să comercializeze Lumidapt de la Pro Farm, un fertilizant tratament pentru sămânţă şi stimulator de creştere al culturilor.

Matti Tiainen, preşedintele Pro Farm, o filială a Bioceres care operează în Europa, a declarat: "În Europa, cererea pentru soluţii eficiente, cu un profil de mediu optim, este într-o creştere continuă, pe măsură ce conditiile de reglementare devine din ce în ce mai dificile, iar fermierii caută produse noi, inovatoare pentru combaterea dăunătorilor şi a bolilor care afectează culturile agricole. La Pro Farm, avem unul dintre cele mai importante portofolii de produse biologice din lume, cu soluţii unice pentru fermieri, testate pe teren, pentru a răspunde cât mai bine tuturor nevoilor. Prin intermediul acestui parteneriat ne vom baza pe Corteva Agriscience pentru a le pune la dispoziţie fermierilor din regiune cele mai recente inovaţii ale noastre."

Jean-Philippe Riffat, EMEA Marketing Leader la Corteva Agriscience, a declarat: "Corteva Agriscience îşi ia angajamentul de a le oferi fermierilor o gamă largă de soluţii durabile, care să contribuie la obţinerea unor recolte ridicate şi profitabile. Acest angajament permite satisfacerea cererii de produse naturale, venite din partea societăţii şi a factorilor decidenţi, progresând, astfel, către îndeplinirea misiunii noastre de a crea produse inovatoare, care să aducă valoare agricultorilor", conform sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb