Corteva şi Pairwise îşi unesc forţele într-un parteneriat pe cale să revoluţioneze agricultura

A.D.
Comunicate de presă / 4 octombrie

Sursa foto: Corteva Corporate Communications Team

Sursa foto: Corteva Corporate Communications Team

Corteva va investi 25 de milioane de dolari pentru a achiziţiona o participaţie de capital în inovatorul în editarea genetică, Pairwise.

Corteva este lider global în tehnologia agricolă, iar Pairwise, o companie tehnologică inovatoare în aplicarea editării genetice în alimentaţie şi agricultură. Colaborarea va accelera livrarea soluţiilor avansate de editare genetică către fermieri, aducând în cele din urmă beneficii atât mediului înconjurător, cât şi consumatorilor de zi cu zi. Editarea genetică foloseşte ADN-ul propriu al unei plante pentru ameliorări precise, oferind fermierilor un instrument esenţial pentru a ţine pasul cu provocările producţiei alimentare, inclusiv cele prezentate de schimbările climatice.

În plus, Corteva şi Pairwise au format un parteneriat de tip "joint venture", care se va desfăşura pe o perioadă de cinci ani şi va valorifica capacităţile avansate de editare genetică ale ambelor companii.

Corteva are o tradiţie longevivă în domeniul ameliorării şi geneticii plantelor. "Editarea genetică este o tehnologie revoluţionară pentru agricultură, care va avansa rezilienţa climatică în agricultură şi va stimula creşterea productivităţii fermelor necesare pentru a hrăni şi alimenta populaţia în creştere a lumii," a declarat Sam Eathington, Directorul Tehnologic şi Digital al Corteva. "Fiind noi înşine un lider în tehnologia de editare genetică, suntem mândri să lucrăm cu Pairwise pentru a accelera beneficiile editării genetice nu doar pentru fermieri, ci şi pentru toţi cei care depind de disponibilitatea alimentelor crescute în mod sustenabil şi accesibile - adică pentru toţi noi."

"Editarea genetică este pe cale să revoluţioneze agricultura, permiţând cultivarea unor culturi mai adaptabile la schimbările climatice, mai nutritive şi mai convenabile pentru consumatori, oferind totodată avantaje economice mai mari pentru fermieri," a spus Tom Adams, CEO şi co-fondator al Pairwise. "Prin Platforma noastră Fulcrum, suntem mândri să fim în fruntea aplicării acestei tehnologii transformatoare în agricultură şi, împreună cu parteneri precum Corteva, să accelerăm realizarea acestor beneficii pentru toate părţile interesate la nivel global."

Pairwise este un lider în utilizarea editării genetice pentru a crea culturi diferenţiate. Anul trecut, compania a lansat primul aliment CRISPR din America de Nord şi are multiple produse în dezvoltare pentru culturi importante precum porumbul, soia, grâul, rapiţa, murele şi altele. Platforma Fulcrum de la Pairwise include instrumente proprii de editare genetică care oferă capacitatea nu doar de a activa sau dezactiva o caracteristică, ci şi de a o "regla", folosind editarea de bază şi tehnologii conexe, pentru a găsi punctul optim de performanţă maximă.

Parteneriatul va maximiza productivitatea fermierilor, va ajuta părţile din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăţi viaţa celor care produc şi a celor care consumă şi consumă şi asigurând progresul generaţiilor viitoare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb