COS îşi extinde reprezentanţa principală din Bucureşti

S.B.
Companii / 26 noiembrie 2021

COS îşi extinde reprezentanţa principală din Bucureşti

COS îşi extinde reprezentanţa principală din Bucureşti şi închiriază un spaţiu de 3.000 mp în noua clădire MIRO din nordul Bucureştiului - zona Baneasa, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Cei 90 de angajaţi din Bucureşti ai companiei se vor reloca în noul spaţiu în vara anului viitor.

Noul spaţiu este de 3 ori mai mare decât actuala reprezentanţă COS din Bucureşti, iar aceasta este parte din strategia de extindere a companiei, atât din punct de vedere al acoperirii geografice, cât şi din punct de vedere al segmentelor de piaţă adresate.

"Fondul de investiţii Sarmis s-a alăturat recent în calitate de acţionar majoritar business-ului COS, iar acesta este un pas înainte în strategia comună de dezvoltare, recent anunţată. Suntem încrezători în perspectivele extraordinare de creştere pe care le avem în continuare, atât din punct de vedere geografic cât şi din punct de vedere al noilor segmente de piaţă pe care ne vom concentra să le dezvoltăm în perioada următoare," declară Christophe Weller, fondator COS.

Aproximativ jumătate din noua suprafaţă închiriată va reprezenta zonă de lucru pentru angajaţii companiei şi un spaţiu extins de showroom pentru obiectele de design şi mobilier furnizate de COS. Cealaltă jumătate va reprezenta un concept de spaţii multifuncţionale contemporane, care vor putea fi închiriate de către companii pentru evenimente private, sesiuni de lucru, workshopuri, s.a.

De la acelaţi dezvoltator, Speedwell, COS a mai închiriat şi pentru reprezentanţa din Cluj - Napoca un spaţiu în clăadirea Record Park. De asemenea, COS are reprezentanţe şi în oraşele Timişoara şi Iaşi. COS estimează un volum de business de 30 milioane de euro pentru finalul anului 2021 şi vizează în continuare expansiunea atât pe segmentul de amenajări interioare complete pentru spaţii de birouri, cât şi pe segmentul medical (interioare pentru clinici şi spitale), educaţional (în special şcoli private) şi al ospitalităţii (hoteluri şi restaurante - design).

Activă pe piaţa locală din 1998, COS [cu denumirea iniţială Corporate Office Solutions] este una dintre primele companii - integrator de soluţii de amenajare a interioarelor înfiinţate în România. Pe segmentul de fit-out de birouri este lider de piaţă, cu un portofoliu de peste 2.000 mari companii pentru care semnează amenajarea sediilor şi reprezentanţelor oficiale. Între cele mai reprezentative sedii de birouri realizate de COS se numără sediile Microsoft, KPMG, Accenture, NTT, Porsche Engineering Cluj, Google, Nestle, Reckitt Benckiser, Secom, Takeaway Bucureşti, MHP Cluj, Sector Labs Cluj, MHP şi Mass Mutual la Record Park Cluj, Cognizant la Hexagon Bus Park Cluj.

COS deţine parteneriate exclusive în România cu furnizorii Steelcase şi Interface, lideri internaţionali pe segmentele de mobilier, respectiv soluţii pentru pardoseli, dar şi cu fabrici, furnizori şi producători locali de soluţii personalizate de mobilier, pardoseli sau decoraţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb