Cosmetic Plant a fost desemnată expozant de lux de Fashion Snoops New York

Diana Popescu
Companii / 11 aprilie 2016

Cosmetic Plant, producătorul clujean de cosmetice, a fost desemnată de către compania de cercetare de piaţă americană Fashion Snoops New York unul dintre expozanţii de top prezenţi la cel mai mare târg de produse cosmetice din lume, Cosmoprof Bologna, din totalul de peste 2.500, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

"Cosmoprof Bologna este cel mai mare târg destinat industriei de cosmetice din lume, iar Cosmetic Plant a participat în ultimii 15 ani la fiecare ediţie, ca vizitator sau expozant. Decizia de fi expozanţi a venit în contextul în care ne dorim o lărgire la exporturilor şi intrarea pe noi pieţe internaţionale", a declarat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant, conform sursei citate.

Potrivit afirmaţiilor sale, în acest an Cosmetic Plant a prezentat în cadrul târgului patru dintre gamele companiei - BIOLIV, GreenStem, Lift UP şi Argan - şi a observat un interes ridicat al vizitatorilor prezenţi la târg pe parcursul celor patru zile. În plus, compania de cercetare de piaţă şi de setare a trendurilor în industria de lifestyle Fashion Snoops New York a desemnat Cosmetic Plant printre principalii expozanţi pe segmentul de skin-care din cadrul evenimentului.

Potrivit comunicatului, la Cosmoprof Bologna, Cosmetic Plant a avut un stand situat în pavilionul României, prin implicarea Organizaţiei Patronale a Industriei Cosmetice şi Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului. În cele patru zile de eveniment, târgul a fost vizitat de peste 250.000 de persoane.

Cosmetic Plant este unul dintre cei mai cunoscuţi producători de produse cosmetice din România. Afacere de familie înfiinţată în 1991 la Cluj-Napoca, compania a adus în prim-plan calitatea produselor fabricate. Recunoscută şi la nivel internaţional, Cosmetic Plant a urcat în ultimii 4 ani pe podiumul World Quality Selections, cel mai important concurs internaţional de calitate a produsului din lume organizat de către Monde Selection, se mai specifică în sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb