CRH Ciment România devine ROMCIM

Comunicate de presă / 21 aprilie 2021

CRH Ciment România devine ROMCIM

Producătorul de materiale de construcţii CRH România, cu activităţi în producţia de ciment, agregate şi betoane, se va numi ROMCIM, confom unui comunicat remis redacţiei.

Începând cu data de 5 mai 2021, CRH Ciment România devine ROMCIM, o companie CRH.

ROMCIM este un brand românesc, cu o istorie de peste 30 de ani în industria locală a construcţiilor. Schimbarea de nume anunţată astăzi este în concordanţă cu strategia CRH de a avea nume locale puternice, de încredere, pentru operaţiunile din pieţele unde compania activează, susţinute de puterea şi de experienţa unui grup lider la nivel global.

"ROMCIM este un brand iconic în industria construcţiilor din România şi care înseamnă «acasă» pentru generaţii întregi de constructori, angajaţi şi pentru comunităţile în care suntem prezenţi. ROMCIM se regăseşte în ADN-ul companiei noastre şi reprezintă o bază solidă pentru contribuţia sustenabilă pe care vrem să o avem la construirea caselor şi conectarea oraşelor din România. Parte a grupului CRH, ROMCIM este îmbinarea perfectă dintre încrederea câştigată ca furnizor local şi expertiza internaţională a Grupului CRH în domeniul materialelor de construcţii.", a declarat Guillaume Cavalier, Managing Director ROMCIM.

Această schimbare reprezintă un bun prilej de a reafirma angajamentul ROMCIM în privinţa dezvoltării sustenabile. Misiunea ROMCIM este încorporată în sloganul "Contează ce lăsăm în urmă!", iar noua identitate corporativă reflectă ambiţia de a creşte şi de a construi durabil, de a consolida parteneriatele locale şi de a aduce inovaţii în gama de produse.

În luna martie, compania a adăugat două noi produse în portofoliu. Romcim Durabil este un ciment ecologic, cu durabilitate ridicată în medii specifice (saline, chimice sau zootehnice). Soilstab este o soluţie modernă şi eficientă pentru stabilizarea straturilor suport pentru drumuri de acces în şantiere, proiecte greu accesibile, pavele.

Construind pe o tradiţie a calităţii recunoscută de către constructori, ROMCIM a lansat şi Multibat ExtraADEZIV, o gamă de 6 adezivi, care reprezintă o soluţie modernă şi rapidă, pentru aplicaţii specifice. Familia de produse Romcim şi Multibat oferă acum întreaga gamă de soluţii necesare construirii unei case, oferind garanţia standardului de înaltă calitate, pe care o asigură de generaţii.

ROMCIM continuă să investească pentru a oferi o experienţă de colaborare cât mai bună clienţilor, iar cele mai recente proiecte au vizat digitalizarea şi modernizarea serviciilor de livrare, care vin să răspundă dezvoltării rapide pe care o cunosc diferitele regiuni ale ţării. În luna ianuarie 2021 a fost implementată o soluţie digitală adaptată pentru desktop şi mobil, dezvoltată exclusiv pentru clienţii din România, pe baza feedback-ului lor, care permite urmărirea în timp real a datelor tranzacţionale, inclusiv a statusului comenzilor plasate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb