Cristian Boureanu, implicat într-un incident, într-un club de pe litoral

Elena Deacu
Politică / 3 august 2015

Fostul deputat liberal Cristian Boureanu a fost implicat, luni, într-un incident, la un club de pe litoral, după ce unul dintre angajaţi ar fi avut un comportament agresiv faţă de femeile din cercul său de prieteni şi faţă de iubita sa, Laura.

Cristian Boureanu a precizat că nu a depus plângere la poliţie, în condiţiile în care conducerea şi acţionarii clubului şi-au cerut scuze şi a primit asigurări că angajatul respectiv va fi sancţionat.

Boureanu a susţinut că totul a pornit de la un angajat care nu avea ce căuta în zona publică a clubului şi care nu se afla în "stare de sobrietate". Potrivit declaraţiei sale, angajatul clubului s-a comportat "neplăcut şi agresiv" cu femeile din grupul său de prieteni şi cu iubita sa, Laura. În momentul respectiv, Cristian Boureanu spune că nu se afla la masă, aflând ulterior despre incident. În momentul în care a fost identificat, angajatul a încercat să fugă şi s-a creat o busculadă, iar toată lumea vocifera.

"A fost un incident neplăcut care i se poate întâmpla oricui. Lucrurile au fost gestionate însă foarte corect de conducerea clubului. Am primit asigurări că persoana respectivă va fi sancţionată şi dată afară. Conducerea şi acţionarii clubului şi-au cerut scuze pentru un incident pentru care nu am de ce să-i fac responsabili. Nu a existat niciun conflict cu ospătari", a mai spus Boureanu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. conducerea si actionarii......foarte frumos.....si dupa ce nu mai esti oficial in politica se pare ca starnesti teama in societate.....oare acei libidinosi de actionari si-ar fi cerut scuze la fel si daca in locul lui pelinel...scuze.....bourcel ...era un platitor normal de taxe si impozite?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb