Cristian Buşoi: "Firea minte şi asfaltează cu pomeni"

A.M.
Politică / 25 august 2018

Cristian Buşoi

Cristian Buşoi

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, susţine că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, "minte", subliniind că liberalii au votat întotdeauna proiectele de infrastructură şi fiind de părere că aceasta a propus un "pseudo-program", relatează Agerpres.

"Înainte de toate, pentru a răspunde la acuzaţiile şi manipulările pe care dna Firea le aruncă pe Facebook legate de faptul că PNL nu a susţinut asfaltarea străzilor: doamna Firea minte de două ori: o dată pentru că PNL a votat mereu proiectele de infrastructură, a doua oară pentru că doamna primar a propus un pseudo-program de asfaltări, care nu conţine proiecte clare şi termene precise, ci doar vorbe despre cum trebuie să fie bine şi frumos în Capitală, adică aceleaşi vorbe pe care doamna Firea le spune de doi ani", afirmă ieri Buşoi într-un comunicat.

El acuză faptul că ordinea de zi a şedinţei de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) şi rectificarea bugetară confirmă "modul de acţiune al PSD în administraţie, indiferent de nivelul local sau central: orientarea banilor bugetului de la investiţii spre pomeni şi subvenţii, administraţia PSD din Bucureşti dovedind că este egal habarnistă şi populistă cu guvernarea PSD-Dragnea-Dăncilă, la nivel naţional".

"Proiectele sociale propuse de administraţia PSD-Firea pe ordinea de zi a CGMB au unicul scop de a direcţiona constant sume din bugetul Bucureştiului către electoratul PSD. Acţiuni populiste mascate în proiecte cu titluri preţioase, dedicate unor false cauze şi care servesc, de fapt, aceluiaşi electorat captiv", adaugă Buşoi.

Potrivit surselor, liberalul menţionează că proiectul privind ajutorul financiar pentru prevenirea abandonului şcolar a fost respins de PNL deoarece este "aproape inutil, având condiţii de accesibilitate intenţionat largi, care să permită primăriei să arunce cu banii".

"În Bucureşti, abandonul este sub 2%, iar condiţiile de eligibilitate ale proiectului fac să fie eligibili jumătate dintre bucureştenii care au copii de vârstă şcolară", mai susţine liberalul.

Preşedintele PNL Bucureşti declară că înfiinţarea reţelei metropolitane "Asistenţă pentru seniori - respect pentru vârsta a treia" este genul de iniţiativă pe care PSD o reia periodic pentru a "masca alocări, fără motiv, către votanţii săi".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Gabi Firea este o catastrofa la primarie, nu intelege nimic din spectrul economic, Busoi este variant masculina a dezastrului.

    1. Videanu a fost cel mai bun. Noroc că are protecție pentru ce a făcut. De Băsescu nu mai spun nimic că-mi vin în minte Halaicu și Lis.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb