Cum a instruit Joe Biden mass-media în noaptea alegerilor

J.P.
Internaţional / 27 martie 2021

Cum a instruit Joe Biden mass-media în noaptea alegerilor

Autorii unei relatări privilegiate despre drumul lui Joe Biden către Casa Albă, "Lucky", au lăsat să scape un detaliu destul de semnificativ. Apărând pe podcastul 538, Jonathan Allen şi Amie Parnes au dezvăluit câteva detalii despre rolul pe care mass-media l-a jucat în noaptea alegerilor şi consecinţele acestuia, conform unherd.com.

Când au fost întrebaţi cât de pregătită a fost echipa de campanie a lui Biden în cazul în care Trump refuza să admită înfrângerea ei au răspuns:

"Echipa lui Biden a fost foarte pregătită pentru asta. Au contactat mass-media înainte de alegeri şi le-au spus să nu declare rezultatele alegerilor mai devreme. Dacă dădeau rezultatele mai devreme arată că Trump era în faţa lui Biden. Până la urmă mai multe voturi democrate au fost numărate mai târziu, în Pennsylvania, astfel au reuşit să oprească pentru o perioada reţelele media. Echipa de campanie a contactat mass-media şi au "sistat" ştirile cu privire la voturi până au fost numărate şi cele democratice şi cele din Pennsylvania".

"Această tendinţă media în America nu este nouă, oricât de multe redacţii ar încerca să pretindă altceva, aproape fiecare organizaţie media din ţară se înclină fie la stânga, fie la dreapta. Dar ceea ce pare a fi nou este gradul de influenţă pe care echipele de campanie îl au asupra ştirilor. Faptul că echipa Biden a reuşit să "primeze" mass-media este profund deranjant", relatează sursa citată.

Acest impact pe care îl are mass-media se simte ca un nou moment în evoluţia presei, de la simpli cititori de ştiri la partizanii politici.

"Este greu să ne gândim la un moment mai important decât relatarea alegerilor, această decizie ar trebui luată doar de redacţiile în căutarea adevărului, nu de acorduri prestabilite cu unul dintre candidaţi", mai relatează unherd.com

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. New York Times = Pravda

    La noi a fost manevra cu casele de sondare

    Ăștia au început să recunoască corupția mass-media pe față... Nu se mai tem de nimic, nu mai au pic de jenă..

    1. Credeti ca noi suntem singurii.Asa s-au castigat si la noi alegeri,au mai fost si saci,si greseli in sistemul electronic......etc,etc,etc, SI vor mai fi.Vai de noi.Noi nici nu incerca sa indreptam lucrurile.

      Reprezentantii FIAREI si-au facut datoria ,exemplar,in Romania.

      Pai nu la noi au perfectionat intai sistemul de furt? Seara era Geoana presedinte, dimineata ne anunta videanu ca basescu e presedinte :-)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb