DACIAN CIOLOŞ, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE:  "Am să fiu pe lista cu cei mai cinstiţi candidaţi"

I.S.
Politică / 24 martie 2019

Dacian Cioloş (Sursa foto: Twitter)

Dacian Cioloş (Sursa foto: Twitter)

Dacian Cioloş a afirmat, ieri, la Cluj, că Alianţa 2020 USR-Plus se va prezenta la alegerile pentru Parlamentul European cu "cei mai competenţi şi mai cinstiţi candidaţi".

"Am şansa să fiu pe lista cu cei mai competenţi şi mai cinstiţi candidaţi pe care România i-a propus vreodată pentru Parlamentul European. (...) În spatele a ceea ce a produs Guvernarea Dragnea există un potenţial pentru o Românie care vrea să rămână europeană. (...) Şi sunt convins că şi la 26 mai, Clujul şi Ardealul vor putea să încline balanţa pentru o Românie europeană", a spus Dacian Cioloş la prezentarea candidaţilor Alianţei 2020 USR-Plus pentru europarlamentare, potrivit Agerpres.

La rândul său, celălalt co-preşedinte al USR-Plus, Dan Barna, a susţinut că alianţa pe care o reprezintă va forma guvernul după alegerile din 2020.

"Sunt convins că în 26 mai, Alianţa USR Plus va fi acolo sus în rezultate şi sunt convins că în Cluj cel puţin vom câştiga alegerile. Împreună cu voi, în 2020 sau mai repede, dar în 2020 cu siguranţă la finalul anului, când vor fi alegeri naţionale, Alianţa USR Plus va fi partidul care va forma guvernarea pro europeană a României", a subliniat Dan Barna.

Potrivit acestuia, electoratul are acum ocazia să nu mai voteze, ca altădată, cu "răul cel mai mic", ci să voteze cu "un bine real".

Co-preşedinţii Alianţei 2020 USR-Plus, Dacian Cioloş şi Dan Barna, au participat, ieri, la Cluj-Napoca, la o acţiune de strângere de semnături şi la o întâlnire cu cetăţenii a candidaţilor lor la europarlamentare: Cristian Ghinea, Dragoş Pîslaru, Clotilde Armand, Vlad Botoş, Ramona Strugariu, Vlad Gheorghe, Alin Mituţa, Naomi Reniuţ, Oana Ţoiu, Radu Mihaiu, Andrei Ion, Adriana Cristian, Bogdan Deleanu, Ştefan Pălărie, Silviu Gurlui, Teodora Stoian, Dan Clinci, Octavian Berceanu şi Cristina Iurişniţi.

La întâlnirea cu candidaţii Alianţei 2020 USR-Plus, desfăşurată la Cinematograful Florin Piersic, au participat câteva sute de persoane.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Pe Ghinea chiar tu Ciolos l-ai dat afara din Guvern. Un incompetent notoriu, un golan, un mincinos ingamfat.

    Esti tu cinstit? Cand ai fost prim ministru nu ai fost. Ai dat ordonante neconstitutionale, ai dat bani nu stim la cine, dar deficitul a fost de 2,98% in anul acela al specialistilor tehnocacati. Fonduri europene cnsumate zero barat. Pleaca in Franta cu trenul , cu orice dar pleaca. Sau nu te lasa baietii cu ochi albastri din trecut si de acum?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb