DAN BARNA: "Nu vă jucaţi cu USR PLUS, suntem aici să rămânem"

S.B.
Politică / 28 august 2021

"Nu vă jucaţi cu USR PLUS, suntem aici să rămânem"

Co-preşedintele USR PLUS Dan Barna a transmis sâmbătă, un mesaj, către prieteni şi oponenţi, să nu se joace cu formaţiunea politică pe care o conduce deoarece membrii ei au arătat că nu pot fi ignoraţi, evitaţi, oricât s-ar încercat acest lucru şi că nu pot fi daţi deoparte, informează news.ro.

Dan Barna a afirmat că atunci când eşti la guvernare, postările populare pe Facebook nu te mai ajută.

"Atunci când eşti la guvernare, postările populare pe Facebook nu te mai ajută. Atunci când eşti la guvernare, politică înseamnă exact negocierea obositoare şi încăpăţânată din şedinţele de coaliţie în care lupţi alături de Drulă pentru banii de autostrăzi şi cale ferată, în care lupţi alături de Ghinea pentru banii pentru PNRR, în care lupţi alături de Ioana Mihăilă pentru banii pentru spitale, în care lupţi alături de Teleman pentru banii pentru cercetare, în care lupţi alături de Claudiu Năsui pentru zero taxe pe salariul minim, în care lupţi pentru Stelian Iulică să desfiinţăm odată acest SIIJ care ne face de râs. Aceasta înseamnă politica reală, prezenţa zi de zi în bătăliile care contează atât de mult pentru fiecare dintre noi", a declarat Dan Barna.

El a precizat că USR PLUS nu este şi nu va deveni niciodată un partid de lider.

"USR PLUS nu este şi nu va deveni niciodată un partid de lider pentru că suntem un partid în care valorile şi vocile contează foarte mult, dar democraţia şi funcţionarea internă a unui partid este un proces şi nu o finalitate, scopul unui partid nu este existenţa şi lustruirea nesfârşită a unor proceduri interne, scopul unui partid este guvernarea şi transformarea politicilor şi priorităţilor pe care le susţin membrii săi în realităţi pentru România", a transmis liderul USR PLUS.

Barna a mai menţionat că obiectivul său este să transforme USR PLUS într-un partid care să conteze pe termen lung în politică.

"Obiectivul meu a fost să transform USR, USR PLUS în momentul de faţă, într-un partid care să conteze pe termen lung în politica din România, aceasta este miza pe care o avem. Oricât de greu îmi pare şi oricât de dramatic sună este datoria noastră, a acestei generaţii să ducem această ţară mai departe şi pentru că multe lucruri nu s-au schimbat în aceşti 30 de ani ceea ce vreau să spun se poate sintetiza în câteva cuvinte. O spun foarte clar şi pentru prieteni, dar şi pentru oponenţi, nu vă jucaţi cu USR PLUS, suntem aici să rămânem. Am arătat că nu putem să fim ignoraţi, am arătat că nu putem fi evitaţi oricât s-ar încerca lucrul acesta şi nu putem fi daţi deoparte", a explicat Dan Barna la evenimentul de prezentare a candidaturilor pentru şefia partidului.

Opinia Cititorului ( 76 )

  1. Vad ca voi va jucati cu noi

    1. Curatenia si indepartarea hotilor si a cumetrilor instalati acolo de partidul mafiot PSD nu e joaca ci este o reforma absolut necesara

      Ciuma rosie a fost un dezastru pentru tara asta si pentru romanii cinstiti

      Mai terminati cu ciuma rosie,in doi ani usr pnl au distrus Romania

      Ciuma roșie a alungat 10 milioane de români din tara. Este un genocid social la scara industriala!

      Bolsevici onanisti obraznici - usr. Aceleasi abureli si prosteli ca acum 70 de ani.

      Abureala și prosteala au zis și cei 10 milioane, ce au fugit de psd și mafie.

      Minti si manipulezi ,msjoritatea au plecat pe vremea pdl ului acum vopsit in pnl isti

      ...

      Nu au distrus nimic dar nici mare lucru nu au facut. Oricum sunt peste ciuma PSD care a umplut sistemul bugetar la nivel local si central cu hoti, incompetenti si clanuri de PSDisti. Ciuma asta a distrus tara!

      Aveti tupeu si nesimtire,pai tocmai ce ai vostri idioti de guvernanti vor sa angajeje o groaza de bugetari ,plus cati au fost angajati in 2 ani de pnl usr ,voi vorbiti de hoti si incompetenti ,voi care nu aveti un ministru de doamne ajuta,numai contracte cu statul,de distrus tara au distrus o cei de dreapta ,psd ul trebuie sa repare tot ce a distrus ciuma cacanie si cea cu curcubeul

      ...

      Si multi o sa plece acum din cauza voastra nemernicilor ,hotilor sau tot psd sau Dragnea este de vina

      Tu ai urmărit presa ultimelor luni să vezi câte angajări și nepotisme a putut să scoată PNL? I-ai auzit pe salvatorii tăi să se plângă?

      Te autoamăgești. USR e o gargară și atât.  

      O doctrină Capcana Învechită+ depășită o doctrină care va fi înlocuită în curând de Keynes-ism-. doctrină la care s-a

      Întors FMI-.dar românii habar nu au de ăsta de aceea îi păcălește Citu  

      cu Piata Libera-care de fapt nu exista

      si ce faci cu zaema cu care faci gargar?

      O SCUIPI!!! 

      Așa este. Băsescu spunea: "să plece în străinătate cui nu-i convine ce de întâmplă în țară ".

      Pnl e psd 2 si tocmsi de aia nu am votat cu partidele astea si nu o sa votez cu vreunul pana cand nu se curata de hoti, de prosti si de nesimtiti

      Astia toti sunt marea ciuma multicolora a tarii 

      Primul pas este sa ii reducem la 300

       

      QED!! Vad ca esti de acord. Basescu vine din PSD ... are acelasi trecut cu PSD, asadar PSD trebuie sa raspunda de genocidul social la scara industriala asupra poporului roman.

      TOANTE Partidele trebuie sa raspunda de ruina tarii.Trebuie un partid de Uniune Nationala.

    Cum vreti sa ramaneti,a furam voturile ca doar justitia este cu noi ne ajuta,ne tine de sase

    1. Ai gresit partidul. PSD ul e marele maestru in hotii si in manarirea voturilor. E specializat in turismul electoral.

      Nu pesede se plimba printre sacii de voturi si vezi ca usr ul este cu turismul electoral,culmea vrea sa dea si lege,hotilor

      Lasă vrăjeală! Asta tine la analfabeți.

      ...

      ...

      E realitate ,o tara intreaga a vazut usr isti in sala cu voturii ,chiar juca fotbal cuvoturile noastre,Coreea de nord scrie pe noi

      hehe, make a foto, asa zicea si preanascatoarea ce te-a zamislit in timp ce....

    Saracul Gunoi uman! Pe langa neomarxismul extrem si latura vadit antinationala, acest dovedit spion ELSA, mai sufera si de paranoia in cel mai inalt grad!

    1. Am avut gunoi de 30 de ani... începând de la aplaudacii minerilor printre care te regasesti, a venit timpul ca romanii sa voteze si altceva in afara de mafioți si grupuri infractionale organizate.

      Ce

      Singura alternativa UsrPlus

      ...

      ...

      Posibil. Dar tot lgbitistii sunt cei mai mari amatori de inghitit asa ceva! Acuma, nu stiu daca si tu faci parte din categoria lor.

      ...

      Ce a facut usr plus in afara de tambalau,mincini pentru tara ca sa fie singura alternativa

      ...

      ...

      Tembelule noi astia comunistii v am scapat de comunism,poate ar trebui sa repetam ca vad ca voi ne duceti ghici unde, in dictatura

      TIC-TAC, TIC-TAC, asa zicea si Guita...

      ...

      Visezi frumos,0,5 % din toata populatia tarii

      Ai luat prea multa iarba si nu ai somn? baga si alcool!

      Bine zis Daca USR va mai exista până atunci.

      Să mori tu?

      Barna nu-ți mai face reclama electorală singur.As vota ORICE numai USR+ NU.

      În cate luni ești INSARCINAT --pe linie de partid desigur? 

      Cum sa votez un partid care susține 

      Inepții precum BARBATUL INSARCINAT?

      Lasa vrajeala, dute si voteaza USR, daca vrei sa o duci bine.

      Tot matol esti.

      Pai pana in 2024 dispare USR

      ...

      Bai prostane, usr este formata din slugi platite de rusi. Viermii usr cred ca sunt platiti de aia din vest dar pentru ca sunt idioti un inteleg nimic. Este clar si vizibil ca rusii au de castigat daca exista un astfel de cancer cum este usr. Tinta rusilor este ca dobitocii usr sa distruga cat mai mult iar toate relele sa fi trecute aliatilor din UE.

      Numai un gay pesedist poate emite o astfel de dizertație, firește! Flushhh, si trage apa, bobitza.

      ...

    Progresiști, globaliști și anti-crestini, ei gândesc precum "demonii" lui Dostoievski.

    1. Chiar mai rău. Lol

    Nu-i nimic, in curand o sa ajungeti in lada de gunoi a istoriei, ca partidul, asociatia celor mai mari raufacatori din istoria Romaniei.

    ... ști ce trebuie făcut cu 80.000.000.000 € bani moca ... dacă erați în pâine de la început PREȚURILE scădeau ....

    Ce va mai place vouă USR-istilor Ciolanul+ Cașcavalul nu-i așa?

    Eu cred că o să rămâneți la putere până o să NASTETI că sunteți INSARCINATI pe linie de partid.Oare ce or vedea unii la voi? Poate ați făcut vreo vraja de simpatie sau de prostirea maselor. 

    1. Multi PROSTl ii cred Anticorupți dar la creșterea prețurilor mai ales la Energie nu se gandesc-bine zici că le-au făcut urâții ăștia farmece.

      Daca eram gay mă uitam la el cu BIP.

      ...

      Esti dresat bine prostane!

      Ba nu -drumul corect e cel spre Carciuma sau spre CIOLAN sau CASCAVAL.

      Tot cu pantalonii în vine stai?

    __Marx spunea: "filosofii au interpretat realitatea în diferite moduri, important este insa a o schimba"_dar nu susținea căsătoriile gay.

    __ 

    Lenin susținea emanciparea femeilor astfel: "trebuie că orice bucătăreasă să învețe să conducă statul"--dar nu susținea căsătoriile între femei. 

    Dar neomarxistii ăștia in loc sa combata asuprirea cetățenilor și inegalitățile de gen la plata salariilor și să promoveze femeile deștepte în funcții importante mai ales cele financiar-bancare, vorbesc despre Bărbați GRAVIZI și buletine de identitate fara adresa. 

    __Neomarxisti ii combina pe Marx cu Freud___ce tâmpenie! 

    --Pai Sataniștii moderni --care sunt atei-pe langa astia sunt niște îngeri! 

    1. Cu cine să votezi? În PSD înca bântuie stafia lui Ion iliescu că ideologie și a lui Adrian Năstase ca hoție! Nici măcar o promisiune de schimbare!

      În PNL, majoritatea se gândesc cu nostalgie la " vremurile bune" useliste când se votau privilegii peste privilegii, pensii speciale etc pe care penelistii le primeau fără să se murdareasa! Mulți oameni se întreabă de ce cresc prețurile la energie? Sunt multe explicații, dar clar una dim ele e că Dragnea si Valcov au luat toți banii de investiții de la societățile energetice poate între 1-2 mld € și i-au păpat! 

      Deși votant de dreapta acum nu mă văd lângă Iohannis, Batistută, Câțu, Gorghiu, Turcan!

      Așadar,voi vota USR unde văd hotărârea de a schimba lucrurile! 

      Îți faci iluzii--->PNL și USR au dezamăgit că PSD.

      Eu as votat-o pe Sosoaca președinte mai bine decât pe Ciolos-Barna. 

      Aia macar are tupeu, zice omului în fața ce o enervează .

      USR-istii ăștia sunt niste PROFITORI 

      O sa VOTEZ USR când o să NASCA

      Barna ! 

      Ha-ha-ha-- pai cum să-i votez pe ăștia care susțin inepții precum BARBATUL INSARCINAT și Buletinul fara adresa.

      As vota orice înafara de USR. 

      Barna lasa vrajala

      ai primit informatia in cutia craniana de la televiziunea lui guita, iesi din starea de zombificare si voteaza USRPLUS daca vrei sa te insanatosesti, in starea ta actuala imi este mila de tine.

      Ti-am cerut eu pararea? Cu cat te platesc alde Ciolos -Barna sa la faci reclama?

      Nu-mi impui tu mie pe cine sa simpatizez sau cu cine sa votez TOVARASE KIM JONG UN! 

      Nu-mi trebuie mila ta.

      Asa cum spunea un scriitor: " o prostie spusa de milioane de oameni ramane totusi o prostie!' 

      Asta-i tupeu de bolsevic mai ca le impui oamenilor cu forta pe cine sa voteze.

      Barna de ce ce sustineti TAMPENII [ BARBATUL INSARCINAT + BULETINUL fara adresa ] in loc sa vorbiti de stransul Gunoaielor si starpirea Sobolanilor--->iata o TEMA ECOLOGISTA! 

      Tema ecologista este starpirea useristilor onanisti.

      Mila lui Dzeu sa se aștearna peste intelrectul tău tihniiiiiiit. Caci fericiți sunt cei săraci cu duhuuuuuuul. Amin

      Cand e noaptea MINTII

      Se imbata SFintii 

    1° 300de parlamentari

    2° De 80.000.000.000 € nu se atinge nimeni : se mai pot face 2 - 3 Porț de Fe , ( verzi ) , 1 - 2 Centrale Atomice ( nu în Dubai cu aveți năravul ) ,verzi,verzi verzi 100 % ... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb